• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Siyah saç :(

BlackRuj

puffer
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2008
46
1
98
İstanbul
Saçlarımı yıllardır siyaha boyuyorum ve boyası kesinlikle akmıyo artık :( kendi doğal rengime dönmek istiyorum ama yıpranmasından korkuyorum çok. Siteye yeni üye oldum ve baktığım kadarıyla bu konu hakkında tam bi bilgi yok en azından ben göremedim o yüzden kusura bakmayın =(( Kısaca kendim doğal yollarla saçımı nasıl küllü sarıya çevirebilirim. Saçlarım belime kadar uzun, kıvırcık ve siyah boyalı. Hangi kuaföre gitsem çok yıpranıcağını söylüyo kestir vs diyo ama kestiremem de :( Ne olur bi fikir verin. Çok üzgünüm çoook

Saçlarımı yıllardır siyaha boyuyorum ve boyası kesinlikle akmıyo artık :( kendi doğal rengime dönmek istiyorum ama yıpranmasından korkuyorum çok. Siteye yeni üye oldum ve baktığım kadarıyla bu konu hakkında tam bi bilgi yok en azından ben göremedim o yüzden kusura bakmayın =(( Kısaca kendim doğal yollarla saçımı nasıl küllü sarıya çevirebilirim. Saçlarım belime kadar uzun, kıvırcık ve siyah boyalı. Hangi kuaföre gitsem çok yıpranıcağını söylüyo kestir vs diyo ama kestiremem de :( Ne olur bi fikir verin. Çok üzgünüm çoook
Canım sen zaten cevabını kendin vermişsin .Yazık saçlarına , sakın deneme derim .Siyah saç sarıya dönse bile muhakkak yanar .Tecrübeyle sabittir :( Sonunda kestirmek zorunda kalırsın .Niye kestiresin ki ? Siyah saç hele mavi siyah saç, yakışıyorsa çok güzel bir renk .Ama muhakkak denemek istiyorsan hiç boyama , uzamasını bekle çok rahat rengini kendin bile açarsın .Siyah saçtan dönmenin sonu, yanık ve kısa saçlar bunu unutma .Boya sökücü filan diyorlar ama öyle bir mucize yok .

8-9 ay hiç boyamadan bekledim ve sadece dipleri çıktı gerisi yine boyanmıyo :( hep siyah hep siyah. çok yakıştığını söylüyolar ama sıkıldım artık doğal olmak istiyorum. Ama sanırım ya siyah kalıcam yada baya uzun süre uzamasını bekliyip zamanla kesicem siyah kısımları :( Başka çare yok heralde. Röfle seti veya saç açıcı boyalarla hiçbi sonuç elde edemezmiyim. Bi konuda okudum bazısı olmaz diyo bazısı turuncu bi renk oluyo diyo.. Ya yeterki açılsın turuncu olsun :D

canım bende bu sitede biyerde okumuştum bazı kuaförler saçı yıpratmadan açabiliolarmış onu bir araştır istersen bende siyaha boyattım büyük bir cesaretle şuan bir sorun yok çokta beğeniorum ama sıkılınca naparım bilemiyorum

blackruj sen ne şiş yansın ne kebap diyorsun tatlım dünyanın hiçbiryerinde senin dedigin gibi birşey yok yani üzgünüm saçın yıpranacak(artık yeter yıllardır sıkıldım diyorsan açtır burdaki dogal bakım kürleriyle cok kısa sürede toparlarsın enazından ben öyle yaptım)
;ama lorealin silicisi var sadece çok iyi kuaforlerde bulunuyo bu uygulama mınımum yıpranmayı saglar ama bu kez cebin fena halde yıpranır

saçın rengini açtırmak saçı mahvediyor cnm eğer benim gibi semsert ve süpürge görünümlü saçlar istiyorsan hiç düşünme boyat ama yazık olur hiiiiiiiiiiç tavsiye etmem heleki saç rengini açtırmak kadar berbat bişi yok

bence boyatma uzat dipten çıksın bende siyahtan açtırdım rengi kızıl yaptım sonra şimdi sarı yaptırdım saçlarım berbat oldu lastik gibi yaa:(
en iyisi uzat uzattıkça kestir sonra dipten çıkan saçı istediğin renge boyarsın
üni'^de bir kız gördüm siyaha boyatmış dipten kendi rengi çıkmış o kadar kötü durmuyordu

benimde saçım simsiyahtı kademe kademe kuaförde açtırmama rağmen iğrenç oldu sonunda kestirdim güzelim saçlarımı ve tam bir senedir hala yaralarını saramadım saçlarımın en iyisi uzasın azıcık azıcık uçlarını kestir o kadar pişman olursunki

saçini yillardir siyaha boyayan biriydim ve bir buhram animda gittim açtirdim(şimdi nasil yaptim diyorum ama)ve sonuçmu açildi açilmasina ama saçlarim elimde kaldi kisacik kestirdim ama hala uçlar yanik ve lastik gibi yani güzelim sakin deneme saçlarini eline alirsin..evde kendin açamazsin siyah saçi ben denedim açicilarla ama olmuyor malesef oyüzden deneme bile yazik saçlarina...

Saolun kızlar valla bi şekilde ya evde uğraşıcaktım yada gidip açtırcaktım. Kuaförlerde yanmaz diyo sırf para alabilmek için kanıp yaptırıcaktım :( diplerinin çıkmasını bekleyemem iğrenç oluyo denedim bi kez utandım sokağa çıktığımda. En iyisi siyah boyaya devam :) olmadı sarı peruk kullanırım arada ehuhehe :D

ben saçlarımı 2 yıl boyunca siyaha boyadım. en son boyayı yaptm.siyahtan sadece kuaförde kurtulabilceğmi anladğm için 6ay bidaha boya sürmedm kafama.kendi saç rengmde çok koyu olduğu için dipten gelenler belli olmydu. bu arada 6 ay boya görmeyen saçlarım çok toparlandı dalga dalga oldu. arkadaşlarım hergün sen saçlarına bişy mi yaptın, maşa mı, fön mü sorup duruyorlardı. ama ben naptım saçlarım toparlandı dedm gdym artk bi kuaföre kurtlaym şu siyahtan dedm evet kurtuldum ama saçlarım süpürge gbi oldu. ne dalga kaldı ne parlaklık :( kestrdm düzeldi gbi, baktm 1 ay sonra yne aynı bidaha kestrdm, bu arada uçlardan aldryrm hep, uçlardan bidaha bdaha derken saçlarımı mayısta açtırmama rağmen şu gün oldu aynı boyattığım boydalar.... siyah.. dönüşü çok zor

arkadaşlar benim saçımda şuan kına var ama ama siyah boya kulldım 2 yıl saç brz dnlendkten snra oksijenli suyla yıkayın çıkın güneşe kahverengi oluo saç bn öyle kurtulmuştum

Back