• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Siyah saç ve boya :(

burser.16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2008
121
1
96
Bursa
kızlar saçlarımı boyamaya karar verdim ( kendim boyamak istiyorum ) saçlarım da kaşlarımda simsiyah kömür gibi :) 2 - 3 ton açmak istiyorum saçlarımı mesela koyu karamel olmasını istiyorum ( yada sizin renk tavsiyeleriniz varsa çok iyi olur ) ben gidip karamel renkli saç boyası alıp saçlarımı boyasam karamel tonlarında olmaz sanırım biraz açmak gerekir heralde ama bu renk açma işi nasıl olacak ( oryal kullanmaya cesaret edemiyorum daha doğrusu nasıl kullanılacağını tam olarak bilmiyorum ) tabi bide kaşlarım var onları saç rengime nasıl uyduracağım ?
bide renk olarak karamel dedim ama çok sırıtır gibime geldi .renk tavsiyesinde de bulunur musunuz
yüz tipime gelince; yuvarlak bir yüzüm var,Tuba Büyüküstün'ü andırdığımı söylerler :)

canım ten rengın nedır? saçın doğalsa açılması zor olmayacaktır ıstedığın rengın 2 ton açığnı almalısın o zaten senın saçına açık olmaz.. kaşlarını sa saçını boyarken boyayıp 5-6 dakıka bekletebılırsn doğal bı goruntuyle açılır kaşların da

cevabın için teşekkürler tatlım :) ten rengim böyle $ten.jpg açık bronz gibi
boya konusunda kaşlarım için endişeleniyorum $kaş.jpg çok gür ve siyahlar ( parlıyorlar resmen pudrayla kapatıyorum parlaklığını :) ) bide boyayınca kızıl gibi olmasın

pelette 7.55 deneyebılırsın canım kaşlarının rengını aynada kontrol et kulak tıpasıyla surersın yedırırsın hafıf rengının kırılması yeter yıkarsın hemen. Ben saçlrımı hangı renk yaptıysam kaşlarıma da uyguladım bırebır aynı olması çok ıtıcı bı durum ama sımsıyahlığını alırsın olur bence

acaba sadece saç uçlarımı mı boyasam diye düşündüm şimdi . saç uçları için olur mu ki bu renk

ben fotoğrafı yenı gordum bu renk çokk yakışmış kullu açık kumral tonlarında sankı canımm

kaslrın cok cok koyu olduguıcın bence cıkolata kahvesı guzel olur
bı de yansıma attırırısan bı tok acıgında parlar sacların cok harıka olur :52:

ama bence sacarın sımsıyahmıs neden kendın boyucaksın kı gıt yaptır kuafore bı de yakarsan vala saclarında da olursun cnm benden solemesı sureklı kendsın boyaasan nesede bılırsın ama ılk sanırım senın dımı ??
ılkse dogruu kuafore dıyorum :34:

evet canım ilk boyama bugüne kadar hep doğallıktan yanaydım ama bazen de değişim şart :) bulunduğum yerdeki kuaförlere pek güvenmiyorum zaten küçük bir yer olduğu için profesyonel değiller( kesimlerde bile ben x diyorum onlar y yapıyorlar :) ) .Ondan,Bursa'ya gitmem gerekiyor Bursa'ya da şu zamanlarda gidemem bu yüzden evde boyamak istedim.

cnm yalnız kesım degılkısenın bırde zor bı renk de degıl sıcak cıkolata rengını her kuafor yapıyo
zaten eh artık onu da yapsınlar :52::52::52:
kesımkonusunda haklısın ama :50:
tabı sen bılırsınama sıyahtan doncen bı de bak ben sıyahtan sarıya dondum de ıkı kere actılar yanma olamdı sükur kı ama kendım acıp boyasaydımemınım yakardım dıyorum
cunku acıcı kullndıgın zaman bellı bı sureyı asmamank gerekıyomus
bı de guven meselesı tabı guvenıyosan kendıne yap ama sıyah sacların bunu da unutma sıyah sacı boyamak cok zor :50::50:

Çok esmersen karamel yapma derim. Genelde esmer olup ilk defa saçlarını boyayanlar hep karamel tonlarına boyar neden bilmiyorum ben yakıştırmam ama karar senin tabi. Palettenin yoğun renk açıcı diye bir ürünü var önce onu sür(benim saçlarımı baya açmıştı) sonra açık karamel boya al (koyu alma zaten saçlarında o açık durmuycak)

Back