noblegirl Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Eylül 2009 16 0 86 İstanbul 17 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi noblegirl #1 slm kızlar.. ben saçımı kahve renge boyadım ve simsiyah bi renk çıktı:S bu rengin bi kaç ton daha açılmasını istiyorum. beyaz sabunun açtığını söyleyenler olmuş. gerçekten işe yarar mı yardımcı olursanız sevinirim:)
slm kızlar.. ben saçımı kahve renge boyadım ve simsiyah bi renk çıktı:S bu rengin bi kaç ton daha açılmasını istiyorum. beyaz sabunun açtığını söyleyenler olmuş. gerçekten işe yarar mı yardımcı olursanız sevinirim:)
seseda Popüler Üye Kayıtlı Üye 8 Eylül 2009 149 12 118 17 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi noblegirl #2 evet bn de bı zamanlar mavi siyah yapmıstım saçları keçelestirsede açıyor(saç kremide kullan ama açılması açısından
evet bn de bı zamanlar mavi siyah yapmıstım saçları keçelestirsede açıyor(saç kremide kullan ama açılması açısından
H hly43 Guru Kayıtlı Üye 11 Mart 2009 135 2 316 Kütahya 17 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi noblegirl #3 bende daha önce koyu kahve kullanmıştım ilk siyah olarak giriyor ama zamanla kendi kendine açılıyor.en azından bende öyle oldu
bende daha önce koyu kahve kullanmıştım ilk siyah olarak giriyor ama zamanla kendi kendine açılıyor.en azından bende öyle oldu
noblegirl Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Eylül 2009 16 0 86 İstanbul 17 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi noblegirl #4 buna sevindim gidip denicem teşekkür ederim