canım eğer saçın uzunsa 2 kutu, değilse 1 kutu açıcı al. saçlarının dibine değdirmeden eşit olarak sür. saçı açtıktan sonra boya. çünkü boya saç açmaz. hele ki siyah kadar koyuysa, saçın rengarenk olur.
saçlarım omuzlarımda ama çok sık şöyle bir 3 kişinin saçları üzerimde :)
peki dibine değdirmesem nasıl açılacak diplari ben onu anlamadım
ilk önce konuyu yanlış yere açmışsın onu söyliyeyimdoğal saça her boya tutar bence açıcıyla yıpratmayın saçınızı boşa belki ilkinde öyle vanilya sarısı olmaz ama bence bayağı sarı olur
evet dogal saç boya tutar ama siyah kadar koyu bir doğal saç sarı olmaz, rengarenk olur. ben bu işin eğitimini almış biri olarak söyleyim, bu kadr kolay yorum yapmayın. yoksa sabah akşam kulaklarınız çınlar
helede o güzelim doğal saçına açıcı vurması içimi acıtıyor yanınca insan nekadar pişman oluyor oyüzden boyayla yavaş yavaş açsa daha güzel olur sonuçta doğal saç papatya suyula güneşle bile açılıyor boyaylamı açılmicak
ilk önce konuyu yanlış yere açmışsın onu söyliyeyimdoğal saça her boya tutar bence açıcıyla yıpratmayın saçınızı boşa belki ilkinde öyle vanilya sarısı olmaz ama bence bayağı sarı olur
evet dogal saç boya tutar ama siyah kadar koyu bir doğal saç sarı olmaz, rengarenk olur. ben bu işin eğitimini almış biri olarak söyleyim, bu kadr kolay yorum yapmayın. yoksa sabah akşam kulaklarınız çınlar[
cevap için sağolun kafam çok karıştı yapmasam mı acaba
ah keşke siyah saçım olsaydıııı :). benim açık kumral saçlarımı sana vereyim papatya suyuyla bile sapsarı yaparsın. sen bana siyah saçlarını ver :'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?