Saç Rengi ve Saç Boyama Siyah saç rengini sarıya çevirme

haya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2010
94
0
96
Elazığ
Merhaba kızlar
Benim saçlarım doğal herhangi bir boya yok ama doğal saç rengim siyah
Saçlarım kolestonun ''vanilya sarısı' gibi olsun istiyorum ne yapmalıyım
kolestonun renk açıcısını kullansam işe yarar mı ?
Kullananlar yardımcı olursa sevinirim..

canım eğer saçın uzunsa 2 kutu, değilse 1 kutu açıcı al. saçlarının dibine değdirmeden eşit olarak sür. saçı açtıktan sonra boya. çünkü boya saç açmaz. hele ki siyah kadar koyuysa, saçın rengarenk olur.

saçlarım omuzlarımda ama çok sık şöyle bir 3 kişinin saçları üzerimde :)
peki dibine değdirmesem nasıl açılacak diplari ben onu anlamadım

ilk önce konuyu yanlış yere açmışsın onu söyliyeyim doğal saça her boya tutar bence açıcıyla yıpratmayın saçınızı boşa belki ilkinde öyle vanilya sarısı olmaz ama bence bayağı sarı olur

saçlarım omuzlarımda ama çok sık şöyle bir 3 kişinin saçları üzerimde :)
peki dibine değdirmesem nasıl açılacak diplari ben onu anlamadım

o zamn yine 2 kutu alman gerek canım, birde bu işten anlayan bir tanıdığın varsa eşit şekilde ona sürdür yoksa dengesiz açılır, boya açıcı (yani yakıcı) olduğu için diplere erken sürersen saç diplerin yanar uçlar açılamadan yıkamak zorunda kalırsın, dipler ısıdan dolayı daha çabuk açılır yıkamadan önce bir karıştırıp öyle yıkarsın. en son boyayı yaparsın

evet dogal saç boya tutar ama siyah kadar koyu bir doğal saç sarı olmaz, rengarenk olur. ben bu işin eğitimini almış biri olarak söyleyim, bu kadr kolay yorum yapmayın. yoksa sabah akşam kulaklarınız çınlar

doğru diyosun ama ben öyle biliyorum canım

helede o güzelim doğal saçına açıcı vurması içimi acıtıyor yanınca insan nekadar pişman oluyor oyüzden boyayla yavaş yavaş açsa daha güzel olur sonuçta doğal saç papatya suyula güneşle bile açılıyor boyaylamı açılmicak

bencede, bende bu işi yapan biri olarak genç kızların saçlarını açtırıp yıpratmalarına karşıyım.bana sorsa hiç boya kullanma derim. saçın tüm sağlığı gidiyor, sonra her ay dip boya derdi var. ama boyayla yavaş yavaş değil. dalga dalga açılır. öyle gezecegine hiç yapmasın daha iyi. bu arada kızım sana söylüyorum gelinim sen anla gibi oldu

pişman olmamak için ıyı bı kuaför bul

yerınde olsam hiç dokunmazdım ama hevesını almak stıyorsan ıyı bı kuaför bul kendı kendıne açmaya çalışırsan turuncu olur kalır saçın

ah keşke siyah saçım olsaydıııı :). benim açık kumral saçlarımı sana vereyim papatya suyuyla bile sapsarı yaparsın. sen bana siyah saçlarını ver :'(

Konu içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Konu açmayı bilmiyordum bende biraz uğraştım açtım yerinide bilmiyorum :)

Saclarim turuncu olmustu kuafore gitseydim bu kadar param gitmezdi en azindan turuncu kalmazdi: (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…