Saç Rengi ve Saç Boyama Siyah sac rengi degistirmek

ssevcann

angelofice
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2010
855
32
98
- Yurtdışı
Herkese selam.Ben de siyah sac rengimi degistirmek isteyenlerdenim.Sacim onceden kizildi,sonra siyah yaptirdim.1 seneden fazladir siyah kullaniyordum(bazen siyah bazen mavi-siyah boyuyordum).Simdi sacimi cikolata ya da cikolatanin 1 ton falan acigina degistirmek istiyorum.Gecen ay Loreal casting serisinin cikolata rengine boyadim.Ustler oldu ,ama ortalardan sonra siyah gibi cok koyu kaldi,ancak isikta,guneste falan ustler gibi duruyo.Butun sacimi dedigim renk yapabilmem icin sizin onerebileceginiz bisey var mi ? yardimci olursaniz sevinirim !

güzel bi kuafore gitmeni öneririm bende aynı durumdaydım senelere kendim yaparım diye uğraştım ama bu sefer de 10 tane renk oldu saçım en sonunda kuafore gittim şu an istediğim gibi...siyahı da çokm özlüyorum ama dönmem bi daha:)

Yurtdisinda oldugum icin burda kuafore gitmek istemiyorum pek hem cok pahali burda hem guvenemiyorum ya.O yuzden kendim cozumler bulmaya calisiyorum.Tek umudum dedigim gibi boyadiktan sonra az da olsa cikolata gibi gorunmesi,oyle simsiyah degil yani.

Bir de,ordaki kuaforume sormustum nasil yapabilirim diye,"once cikolata kahve ile boya bi sure,otursun sonra biraz daha acik bi renge boyayarak istedigin renge getir" demisti.O yuzden once cikolataya boyadim.

ben bi keresinde palette renk açıcı boyasıyla siyahlığını biraz kırmıştım üstüne kızıl boyamıştım ama diplere sürmemek lazım

Bu arada simdi bir yerde okudum.Saci acmak icin etkili bir yontemmis,tabiiki kesin etkili mi denemeden bilemeyecegim ama paylasmak istedim:
Papatyayi 1-2 bardak suda,harli ateste hasliyoruz.Sonra suzuyoruz(papatyalari atiyoruz yani).Suzdukten sonra suyuna rendelenmis saf sabun koyuyoruz ve iyice yedirene kadar karistiriyoruz.Bu karisimi dipler de dahil olmak uzere saca uyguluyoruz.Iyice nufuz etmesini bekledikten sonra soguk suyla duruluyoruz.
Denemek isteyenlere...

evet duydum ben de.Aslinda denesem mi diye dusunmekteyim ama sonuc nasil olur diye tedirginim,hem bakalim burda bulabilecekmiyim.Bu arada cok tesekkurler !

Bu arada Palette"nin dore sari ile cikolata kahvesini ( ya da baska bir cikolata tonunu ) karistirmayi dusunuyorum.Belki biraz daha acilir,cunku dedigim gibi,saclar simsiyah degil en azindan.Sizce ?

cnm palettenin yoğun renk açıcısı ile açtm ben 2 yıl önce mavi siyahı hatta kaç kat vardı üstünde ama ben civciv sarı istiodm açtm sonra bidaha açtm sonra 1 ay ara ile bidaha bidaha sonrada tam istediğim gibi oldu bir kaç ay kullandm sıkıldm kızıla döndm sonra yine siyaha şimdi siyah ve yarın yine açıcm bu kez platin istiorum

dün kuaföre gittm bir tutamını denettm açamadı tam beğenmedm açtrmycm dedm kalktım ben evde kendm daha iyi açarm tabi fırça ile düzenli şekilde uygulamak gerekiyor
ben bi keresinde palette renk açıcı boyasıyla siyahlığını biraz kırmıştım üstüne kızıl boyamıştım ama diplere sürmemek lazım

cnm o sadece doğal saça ve saç zaten sarıya yakınsa tutuor kuzenmle denedk o doğal sarışndı ama kumrala dönktü bende hiçbir etki yapmadı onun saçları daha da sarı oldu

cok tesekkur ederim ederim yorumlariniz icin.Ya ben dun gittim kuaforun dedikleri dogrultusunda gene cikolata rengi aldim bir de cafe latte(rengi daha acik diye).Ikisini karistirip boyayacagim bugun.Umarim iyi olur,sans dileyin =(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…