Herkese selam.Ben de siyah sac rengimi degistirmek isteyenlerdenim.Sacim onceden kizildi,sonra siyah yaptirdim.1 seneden fazladir siyah kullaniyordum(bazen siyah bazen mavi-siyah boyuyordum).Simdi sacimi cikolata ya da cikolatanin 1 ton falan acigina degistirmek istiyorum.Gecen ay Loreal casting serisinin cikolata rengine boyadim.Ustler oldu ,ama ortalardan sonra siyah gibi cok koyu kaldi,ancak isikta,guneste falan ustler gibi duruyo.Butun sacimi dedigim renk yapabilmem icin sizin onerebileceginiz bisey var mi ? yardimci olursaniz sevinirim !
güzel bi kuafore gitmeni öneririm bende aynı durumdaydım senelere kendim yaparım diye uğraştım ama bu sefer de 10 tane renk oldu saçım en sonunda kuafore gittim şu an istediğim gibi...siyahı da çokm özlüyorum ama dönmem bi daha:)
ben bi keresinde palette renk açıcı boyasıyla siyahlığını biraz kırmıştım üstüne kızıl boyamıştım ama diplere sürmemek lazım
Bu arada simdi bir yerde okudum.Saci acmak icin etkili bir yontemmis,tabiiki kesin etkili mi denemeden bilemeyecegim ama paylasmak istedim:
Papatyayi 1-2 bardak suda,harli ateste hasliyoruz.Sonra suzuyoruz(papatyalari atiyoruz yani).Suzdukten sonra suyuna rendelenmis saf sabun koyuyoruz ve iyice yedirene kadar karistiriyoruz.Bu karisimi dipler de dahil olmak uzere saca uyguluyoruz.Iyice nufuz etmesini bekledikten sonra soguk suyla duruluyoruz.
Denemek isteyenlere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?