• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Siyah saç konusunda kararsızım, fikrinizi alabilir miyim dostlar?

iloscuk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2010
21
0
36
Çorum
arkadaşlar ben saç rengim konusunda acayip kararsızlık yaşıyorum.Şuan ki saçlarım karamel.
Yüzüme gitti.Ama aynaya bakınca bu ben değilim diyorum.
Benim orjinal saçlarım siyah,parlak ve dümdüz.Kaşım gözüm de siyah.Beğenilirdi saçım belki doğal olmasından ötürü.Ama son zamanlarda siyah saç konusunda çevremdekiler olumsuz sözler söylüyor ve genelde herkeste sarı ya da kumral tutkusu var.Oysa en güzeli insanın sahip olduğu özelliklerini koruması değil mi?Ben de ister istemez çevremden etkilenip saçımın rengini değiştirdim.şimdi de kararsızım doğal halime dönme konusunda.
Siz ne düşünüyorsunuz siyah saç konusunda?

ben doğallıktan yanayım. insanın doğal saç rengi neyse birkaç ton oynamalı bence. kara kaş-kara gözlü bir insana asla sarının yakışmadığını düşünüyorum. bunları bir kenara bırakırsak şu da bir gerçek ki siyah boya çok zor bir boya. boyadığınızda dönüşü çok zor oluyor. yıpratmadan açmaya çalışırsanız 1-2 ton açabilir yine koyu renklerde kalırsınız. iyice açayım derseniz de çok yıpratırsınız. pişmanlığı affetmeyen bir renk yani. bunun için siyah boyamadan önce iyi düşünün. ben size çok çok koyu olmayan nötr renkleri deneyin derim.

siyahtan dönmesi cok zormus onuda bir düşün derim benim sahsi fikrimcede siyah sac cok yapay duruyor böle peruk gibi hiç begenmıyorum

saçlarım kendiliğinden siyah olsa boyalara yaklaşmazdım bile, tabi ben siyah saçı çok sevdiğimden söylüyorum ama madem bi kere boyattın biraz hevesini al bence insan değişiklik arıyo sonra kendi saç rengine dönüp boyatmadan kullanabilirsin

Kendi saç renginiz olan siyaha dönüp bir daha değiştirmeyecekseniz kesinlikle siyaha dönün.
Fakat döndükten sonra yine değişiklik istiyorum derseniz bu sefer yıpranmış saçlarla karşılaşmayı göze alacaksınız.
Ama yok ben kararlıyım tekrar kendi saçıma döneceğim bir daha da ellemeyeceğim derseniz siyaha dönün, saçlarınıza bakım yapın ve düzenli olarak uçlarından aldırın.
Kendi saçlarınız dipten geldikçe aradaki fark göze batmayacak siz de rahatlıkla kullanabileceksiniz.

ne güzel işte siyah parlak dümdüz saçlarınız varmış ne diye çevrenizin söylediklerine kulak verip sizi memnun etmeyen bir renk yaptınız ki saçınızı..herkes kumral ya da sarışın olacak diye birşey yok ki yakışıyorsa evet ama etrafta sarışın olma uğruna maymuna dönmüş bir sürü hatun varkaydirigubbakcemile3..doğallık en güzeli bence..yerimseniben

Ah canım benimde saçım karameldi ani bi kararla siyah yaptım o kadar pişmanımki şimdi de açtırmak için gitmediğim kuaför kalmadı seni etkilemek istemem ama bana kalırsa siyah yapma hem doğal durmuor hemde saçı olduğundan çok yıpranmış gösteriyor.

siyaha yakın ama aktıkça güzelleşen çok hoş kahve tonları var naturel kahveler falan onlara bir bak canım siyahın dönüşü hem yıpratıcı hemde çok zor yasakkelime

doğal en iyisi bence hemde en sağlıklısı ben çok istiyorum doğala dönmek bidaha boyatmamak ama zaman alır sanırım:gitme:

dönüşü yok değil ama siyahtan dönmenin bedeli uçları kurumuş yanık ve şeklini kaybetmiş saçlar olabiliyor..hele bide açtırdıktan sonra renginizzi beğenmezseniz tam bi fiyasko..toparlamansı uzun zaman alıyor..tabi ki istersen boyamalısın ama ilerde oturup ağlamaktansa şimdiden düşünmek daha iyidir..
oturup ağlamış olan kendimden biliyorum

arkadaşlar ben saç rengim konusunda acayip kararsızlık yaşıyorum.Şuan ki saçlarım karamel.
Benim orjinal saçlarım siyah,parlak ve dümdüz.Kaşım gözüm de siyah.Beğenilirdi saçım belki doğal olmasından ötürü.Ama son zamanlarda siyah saç konusunda çevremdekiler olumsuz sözler söylüyor ve genelde herkeste sarı ya da kumral tutkusu var.Oysa en güzeli insanın sahip olduğu özelliklerini koruması değil mi?Ben de ister istemez çevremden etkilenip saçımın rengini değiştirdim.şimdi de kararsızım doğal halime dönme konusunda.

sen çevremden etkilenme cnm.ha yakışıyosa yapılır sarı kumral karamel....

ama artık herkes özentiden bunu yapıyo.yakışmasa bile yapılıyo sen kendine en çok kendi rengini yakıştırıp öyle rahat hissediyosan hiç düşünme bence..ve siyah çok asil çok parlak güzel bir renk

ya canım bu konudan cokk başım yandı benımde ya aynen senın gibi dogal muhtesem saclarım vardı gttm bı suru renk yaptm en sonunda gene dogal rengıme dönyım dedım ama olmuyoo aynen arkadasın dedgı gbı pişmanlık kabul etmıyo sıyah renk ben bi kac ton ac derım bı degsklık ıstıyosan elegan kahve cıkolata kahve gbı bu arada palette önerırım sevgıler...

siyahtan dönmesi cok zor..sonra pişman olma derm ben

Back