Saç Rengi ve Saç Boyama Siyah saç istiyorum.Yardm edin.

melekim01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2012
451
6
68
Adana
Arkdşlar saçım koyukumral kndi rengi.ben gitdm güzelm sçlarımı açtım snra yüzüme gtmynce kahweye boyadm oda açıldı şimdi turncu gbi parlıo güneşte diptnde kndi sçlarm cktı saç rengm çok soluk göstryo beni.siyaha boyamk istiyorm ama kızllık olsn istemyrm çokta abes dursn istmyrm.dogal olsn istyrm ama hangi marka boyasam blemdm cnkü aynı ktudaki gbi ckmıo.bde hc kndm boyamadm nekadar bkletm blmiorm kuaförde güwenmyrm sçlarmda gögüs hzamda uzatmaya clışıyorm uzaması dururmu boyarsm ck ypranrmı? Siyah kulananlar yardm edeblrmi

Sçlarmda 3.4 cm diplr gldi uzatim daha diorm öyle boyiym.ama bzen dayanamyrm sürklide boyamk istmyrm renk açılrsa kzllık olurmu?

cnm hiç siyah boyama koyu kahveye boya zaten siyah oluyor o da ama doğal duruyor hiç olmazsa palette alabilirsin ama en güzeli loreal eğer alabilirsen 2 kutu al saçın uzunmuş çünkü

Koyu kahweyide düşündm ama ddgm gbi rngi açlrsa kızllık trnculuk olsn istemyrm.sürkli boyaypta yıpratmk istmyrm sçlarmı. We kahweye ilk boyandgnda acayp tuhaf bi siyah olmstu.yne öle olmasdn korkyrm.kndm boyarsamda diplri koyu braz daha rnk dgsklgi olurmu? Çk soru sordm k.bkma
cnm hiç siyah boyama koyu kahveye boya zaten siyah oluyor o da ama doğal duruyor hiç olmazsa palette alabilirsin ama en güzeli loreal eğer alabilirsen 2 kutu al saçın uzunmuş çünkü

ben sürekli siyah kullanırım cnm ama tam siyah rengine boyamam çünkü doğal durmadıgını düşünüyorum
arkadaşında dediği gibi koyu kahve kullanıyorum koleston kullanıyorum memnunum.kolestonun renkleri yogun oldugu ıcın hosuma gidiyor.

T.ederm. Peki sürkli boyamak gerekiyrmu yani koyu kahwe akıomu.sçlarmı zor toparldm daha çok ypratmk istmyrm:-( şmdiki rngde kötü duruyo.aslnda uzatp uçlarndn azaz kesip kndi dogal rngme dönmk istyrm ama çok bklemem lazm.napim blemdm ya.

Boya kulanmdn saçlarmın rengni koyulstrblsem ozman kndi sçlarma dönmeyi bklyblrm ama nasl yapablrm blmyrm.adacyı we siyah çayı dnedm ama pek bi işe yaramadı:-( :-(

bende siyah kullanırım daha siyah oldugu icin mavi siyahı tercih ederim ama kuzguni siyahda guzeldir ama donusu zor oluyor siyahdan bunu goze alman lazım

Bundn snra asla açık renk kulanmam.koyu kahve daha mantklı gelioda oda akarda yne dgsk bi renk olur die kafm karıştı.
bende siyah kullanırım daha siyah oldugu icin mavi siyahı tercih ederim ama kuzguni siyahda guzeldir ama donusu zor oluyor siyahdan bunu goze alman lazım

Sçlarmın istdgm boya glmsi içn enaz bi 10cm daha uzaması lazm.eger kndmi tutblrsm uzadktn snra istdgm boya glnce siyaha yada koyu kahweye boyatcm.skldm şuhalndn hç dogal durmuo.s

evet cnm koyu kahve ilk boyandığında yoğun bi siyah olur akar fakat akması o çiğ siyahlığı geçirir doğal durmasını sağlar.
eğer saçların açık renk ise diplerinin kötü durmaması için boyaman gerekir.ama koyu renkse kötü duracağını sanmıyorum.
benim saçlarım koyu.4 ayda bir boyuyorum renginin daha iyi durması için.
tabi benim beğendiğimi sen beğenmeyebilirsin iyice araştır yanlış yönlendirmek istemem.:)

Dayanamadm gtdm kuaföre drdimi anlatdm.kestaneye boyadı.syah gbi oldu cok yakstı yuzume ama güneşte açık kahve parlıo.oda altlar acık rnk oldugu icn sanırm.eger akıpta kötü birenk olursa karar wrdm syaha boyatcm.ck yakstrdm kndme

Siyah saç ilk boyndgnda çk parlak oluomu.oluosa snradn matlaşıomu yani yeni boyanmş gbi dglde dogal bi görüntsü oluomu?

siyah boya saçını sürekli yıkamıyorsan kolay kolay açılmaz,siyahın kapatıcılığıda iyidir ben genellikle yarım saat bazende 45 dk bekletiyorum.benim tavsiyem siyah değilde koyu kestane kullan o da siyah gibi görünüyor.siyah boya çok koyu ben hiçbir tene yakıştırmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…