cnm hiç siyah boyama koyu kahveye boya zaten siyah oluyor o da ama doğal duruyor hiç olmazsa palette alabilirsin ama en güzeli loreal eğer alabilirsen 2 kutu al saçın uzunmuş çünkü
ben sürekli siyah kullanırım cnm ama tam siyah rengine boyamam çünkü doğal durmadıgını düşünüyorum
arkadaşında dediği gibi koyu kahve kullanıyorum koleston kullanıyorum memnunum.kolestonun renkleri yogun oldugu ıcın hosuma gidiyor.
bende siyah kullanırım daha siyah oldugu icin mavi siyahı tercih ederim ama kuzguni siyahda guzeldir ama donusu zor oluyor siyahdan bunu goze alman lazım
Bundn snra asla açık renk kulanmam.koyu kahve daha mantklı gelioda oda akarda yne dgsk bi renk olur die kafm karıştı.
evet koyu kahve akar tecrubeyle sabit siyah gibi olur ilk boyamada ama yıkadıkca altaki renk ortaya cıkar
T.ederm. Peki sürkli boyamak gerekiyrmu yani koyu kahwe akıomu.sçlarmı zor toparldm daha çok ypratmk istmyrm:-( şmdiki rngde kötü duruyo.aslnda uzatp uçlarndn azaz kesip kndi dogal rngme dönmk istyrm ama çok bklemem lazm.napim blemdm ya.
evet cnm koyu kahve ilk boyandığında yoğun bi siyah olur akar fakat akması o çiğ siyahlığı geçirir doğal durmasını sağlar.
eğer saçların açık renk ise diplerinin kötü durmaması için boyaman gerekir.ama koyu renkse kötü duracağını sanmıyorum.
benim saçlarım koyu.4 ayda bir boyuyorum renginin daha iyi durması için.
tabi benim beğendiğimi sen beğenmeyebilirsin iyice araştır yanlış yönlendirmek istemem.:)
Siyah saç ilk boyndgnda çk parlak oluomu.oluosa snradn matlaşıomu yani yeni boyanmş gbi dglde dogal bi görüntsü oluomu?
siyah saç ilk boyandığında parlak oluyo ama yıkandıkça renk oturuyo ve parlaklık gidiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?