- 31 Temmuz 2015
- 229
- 22
- 27
-
- Konu Sahibi edanur1997
Ya ben saçlarımı hep Hint kınasıyla siyah yaptım tenim normalde beyaz gibi güneş gören yerlerim ve kollarım açık bugdayımsı bugday tenlide değilim ama beyazla bugday arası
Şimdi siyah saç kullanıyorum ama bna sert bi havamı vermiş sizce yani satanist gotik gibi de durmak istemiyorum tabi herkeste megan fox gibi duracak hsli yok ama yakışıyor mu yakışmıyormu emin değilim.Yanş cevremde pek anlayan da yok açıkçası.
Canım kolumun resmini koydum bi bakarmısun.Ya kızlarsoruyor denen sitede acaip canımı sıktılar yık koyu bugdaymışım hatta koyu bugday bile değil bildiğin arsp Ortadoğu esmerisin diyolar zorlama diyolar amaç neki ben anlamadım benmi bakarkor umSanırım biz hemen hemen aynıyız. Ben de beyaz tenliyim ama kollarım bacaklarıma göre daha koyu. Kuaföre sorduğumda siyah saçın pek iyi durmayacağını söylemişti. Kahve tonları daha uygunmuş bizim gibilere.
Canım kolumun resmini koydum bi bakarmısun.Ya kızlarsoruyor denen sitede acaip canımı sıktılar yık koyu bugdaymışım hatta koyu bugday bile değil bildiğin arsp Ortadoğu esmerisin diyolar zorlama diyolar amaç neki ben anlamadım benmi bakarkor um
Fotoğraftaki benim çok anlaşılmıyor ama aşırı sert durmuşmuHemen hemen aynıyız diyebilirim. Kolumun iç kısmı dışına göre daha beyaz.
Bence oraya çok güvenme. Ne zaman baksam millet olumsuz yorum yapıyo, ne anladım bu iştenTakma sen kafana onları. Moralini bozma. Ama dediğim gibi. Ben de bi ara siyaha heveslenmiştim, kuaförüm önermedi. Kimisinde güzel duruyor ama bence.
avatardaki mi sensin canım? eğer öyleyse gayet hoş olmuş bence.. ayrıca tenin de söylediğin gibi beyaz açık buğday arası.. fotodan anladıklarım..Fotoğraftaki benim çok anlaşılmıyor ama aşırı sert durmuşmu
Hayır esmer olsam esmerim derim kotu bişiy değilmi kendini avutuyosun bugday bile değilsin Ortadoğu esmerisin (yuh dedim) sakın kahve yapma sşyahtan başka olmaz dediler
ç fondoten pudra surmem gubeş koruyucuyla gezerim bacaklarum filan bembeyazdır zaten öyle olduğunu biliyorum k ol umu shopsuz koydum neyse o .Bırak açık bugdayı bugday bile demedi kızlarsıruyordakiler arap wsmerliğiymiş benimkisi Ortadoğu esmerliğitçiş bırak ozçivit krnan imirzalıoğlu gibi.burakla yan yana koysan shopla yapıştırılmış gibi durucam.Kızlarsoruyordakilere baya sinirlendim anlayscağın Biraz siyahın ciddi kıl bi havası var bendede öyle mi olmuş onu merak ettim aslında.Kaldırmıyo yuzu herkesin herkes sarı seviyo bideavatardaki mi sensin canım? eğer öyleyse gayet hoş olmuş bence.. ayrıca tenin de söylediğin gibi beyaz açık buğday arası.. fotodan anladıklarım..
ya boşver sen ne takılıyorsun bu kadar, sen takıldığın için yazmışlar onlar zaten belli ki.. sert durmamış bence ki dursa da hoş oluyor bana göre o sertlik ayrı bir çekicilik katıyor ama senin gözlerin de renkli sanırım o yumuşatır duruşu merak etme.. insanlara da takılma bu kadar senin hoşuna gidiyorsa tamamdır..ç fondoten pudra surmem gubeş koruyucuyla gezerim bacaklarum filan bembeyazdır zaten öyle olduğunu biliyorum k ol umu shopsuz koydum neyse o .Bırak açık bugdayı bugday bile demedi kızlarsıruyordakiler arap wsmerliğiymiş benimkisi Ortadoğu esmerliğitçiş bırak ozçivit krnan imirzalıoğlu gibi.burakla yan yana koysan shopla yapıştırılmış gibi durucam.Kızlarsoruyordakilere baya sinirlendim anlayscağın Biraz siyahın ciddi kıl bi havası var bendede öyle mi olmuş onu merak ettim aslında.Kaldırmıyo yuzu herkesin herkes sarı seviyo bide
Yok ya renkli değil gızlerim simsiyah ama kocamandır eesimde kıstım.O kadar siyahki bazı tesimşilerde laciverte donuk mavi çıkıyı kucukkende lacivertti aslında saçma göz uyumu guzel oluyor ikiside aynı renk amaya boşver sen ne takılıyorsun bu kadar, sen takıldığın için yazmışlar onlar zaten belli ki.. sert durmamış bence ki dursa da hoş oluyor bana göre o sertlik ayrı bir çekicilik katıyor ama senin gözlerin de renkli sanırım o yumuşatır duruşu merak etme.. insanlara da takılma bu kadar senin hoşuna gidiyorsa tamamdır..
Fotoğraftaki benim çok anlaşılmıyor ama aşırı sert durmuşmu
Hayır esmer olsam esmerim derim kotu bişiy değilmi kendini avutuyosun bugday bile değilsin Ortadoğu esmerisin (yuh dedim) sakın kahve yapma sşyahtan başka olmaz dediler
ooh ne güzel işte saçlarınla uyumlu olurlar siyah siyah..Yok ya renkli değil gızlerim simsiyah ama kocamandır eesimde kıstım.O kadar siyahki bazı tesimşilerde laciverte donuk mavi çıkıyı kucukkende lacivertti aslında saçma göz uyumu guzel oluyor ikiside aynı renk ama
Zaten herkes ergensi buluyor.Shop eseri iyi çıkan her sarılına guzel diyolar bilmemne saçmalıklar hep yaMaşallah diyelim o zamanSen onlara aldırma, hiç sert durmamış. Güzel olmuş bence Onlar doktora gitsinler bi zahmet :)
canım bence beyaza yakın tenlilere her renk gider ama bana göre siyah çok yakışırYa ben saçlarımı hep Hint kınasıyla siyah yaptım tenim normalde beyaz gibi güneş gören yerlerim ve kollarım açık bugdayımsı bugday tenlide değilim ama beyazla bugday arası
Şimdi siyah saç kullanıyorum ama bna sert bi havamı vermiş sizce yani satanist gotik gibi de durmak istemiyorum tabi herkeste megan fox gibi duracak hsli yok ama yakışıyor mu yakışmıyormu emin değilim.Yanş cevremde pek anlayan da yok açıkçası.
Ten rengim hiçbi fotoda tam belli değil tamamen shopsız kolumu çektim yuzumde böyle renk olarak
http://i.hizliresim.com/rV9DqB.jpg
bi an kendimin anlatıldığını sandımSelam herkese,
Ben de buğday tenliyim ama öyle bir buğday ki sarı ışıkta veya karanlıkta sarı olan tenim, güneşte bembeyaz görünüyor. Işığa göre açık sarı ve bembeyaz görünen bir tenim var :/ Yüzüm vücuduma göre daha sarı (kolay yanan ince bir tenim var) Güneşte yanmayı sevmem güneş kremleriyle korunurumŞu an saç rengim başak sarısı (bal köpüğü de denebilir) uçları daha açık sarı. Kaşlarım açık siyah, gözlerim ela ( bazen açık kahverengi görünüyor bazen kenarlarındaki ince çizgi yeşil olduğu için yeşil görünüyor.
Mavi siyahı hiç denemedim ve denemek istiyorum. Erkek arkadaşım çok yakışacağını söylüyor, ailem bu sarıyı zor tutturdun değiştirme artık diyor, fakat yaşlanınca da sarı renklere boyatmak zorunda kalacağım. (beyazlar)
Fikirlerinizi alabilir miyim? Mavi siyah tenimi daha sarı mı gösterir beyaz mı?
bi an kendimin anlatıldığını sandım
Evet canm bnm ayrica mavi siyah cok yakisir ama sikilirsan isin kotuu bemde siyah yrine koyu baska renk dusun bn kurtulamiyrm aileni dinlee bncebizden cok var sanirim. profil fotondaki sensen ten rengimiz gercekten ayni gibi
kızlar böyle durumlarda yarı kalıcı boyaları denemek daha mantıklı.. çok daha çabuk akar ve beğenmezseniz de hevesinizi almış olursunuz..