• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sıyah sac cokmu zor?

dudi

Nirvana
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2008
1.488
182
688
Almanya
Kizlar sacimi en son koyu kumral ve acik kahveyle karistirip boyamistim yani ne renk tam diyemicem ama aslinda fenada degil görenler begeniyo ama ben su aralar siyaha takmis durumdayim ama kullanan herkezde dönüsü cok zor bi daha kurtulamazsin falan diyo hem korkuyorum hemde yapmak istiyorum:52:gecenlerde bi hatun gördüm simsiyah dümduz saclari vardi bide kahkül acayip guzeldi :61:kiskandim yani zaten düsünüyodum iyice kafaya koydum ama yokmu hic aranizda kullanip memnun kalan tavsiye eden yauw:27:bu arada kumral hatta beyaz tenli bile sayilirim gözlerimde yesile yakin ela daha fazla koyu yesil denilebilir:40:ypsam olurmu acep?

Ben siyah saç kullanıyorum yıllardır
Evet dönüşü çok çok zor ama yakışana da çok yakışıo
Kendine yakıştıramazsan geri dönüşü zor
Yakıştırırsan ve uzun süre kullanacağım diosan yap derim

Peki canim kuafördemi yaptiriyosun kendinmi boyuyosun?Kendin yapiyosan hangi markayi tercih erdiyosun?Bide benim istedigim dogal bi siyah mavi siyah yada böyle cok yapay durn bisey degil.Kendi dogal sacimda koyu kahve gözlerimde renkli oldugu icin herkes yakisir diyo ama dönüsü zor diye karar vermek zor:44:

Kendim boyuyorum ben
İlk siyaha boyamıştım daha sonra uzun süre palette deluxe 1.1 gece mavisine boyadım çok güzel bi mavi siyah
Bikaç boyamadır da silky coloration 001 mavi'ye boyuyorum saçlarım lacivert şuan
Doğal bi siyah istiosan 2.0 siyaha boyamalısın 1.0 daha yapay bi siyah
Mavi siyah istiosan palette deluxe 1.1 öneririm
Görmeden yakışıp yakışmayacağına karar vermem zor
Dönüşü çok zor onu gözardı etme derim
Açıcı kullanmadan dönemesin siyahtan

canim cvp icin cok sagol biraz fazla oldum ama:61:siyahta cabuk akiyomu yani ne bileyim bir iki hafta sonra soluk mat cirkin gözükürmü?:17:

Rica ederim
Malesef siyah da kızıl gibi çabuk akan rengi çabuk solan bi renk
3-4 hafta sonra rengi solar ve yerini kızılımsı bi kahveye bırakır

kizlar sizincaydirici cvplarinizdan sonra her ne kadar vazgecmis olsamda 3 gün once gidip sacimi siyah yaptim hatta kahkül bile kestirdim(Hayatimda bir ilk)ve herkes cok begendi en önemliside esim:69:fikirleriniz icin tekrar tesekkürler:71:

ilk önce yeni saç rengin hayırlı olsun canım :)
siyah saç evet dönülmesi çok zor bir renk uzun yıllar siyah kullanmış birisi olarak sana bunu söyleyebilirim ve saçımı başka bir renge döndüre bilmek içinde bir dönem yani kendi saçım uzayana kadar rezil gibi gezdim saçımın yarısı siyah yarısı sarı olarak kendi saç rengim sarı asıl üzüldüğüm nokta siyahtan kurtulmak için saçlarımdan olmamdı saçlarım çok uzundu yalnız siyahların kesilmesi gerekiyodu kısacık kalmıştı çok üzülmüştüm o zmn çünkü siyah hiç bir şekilde açılmıyor :59:

Kendim boyuyorum ben
İlk siyaha boyamıştım daha sonra uzun süre palette deluxe 1.1 gece mavisine boyadım çok güzel bi mavi siyah
Bikaç boyamadır da silky coloration 001 mavi'ye boyuyorum saçlarım lacivert şuan
Doğal bi siyah istiosan 2.0 siyaha boyamalısın 1.0 daha yapay bi siyah
Mavi siyah istiosan palette deluxe 1.1 öneririm
Görmeden yakışıp yakışmayacağına karar vermem zor
Dönüşü çok zor onu gözardı etme derim
Açıcı kullanmadan dönemesin siyahtan

açıcı kullanmadan siyahtan dönemezsin demişsiniz siyahta açıcı bile bir işe yaramıyor denediğim için biliyorum çok az birşey açılıyor ve hiç bir renk üzerinde tutmuyor siyahtan dönmek gerçekten zor

Back