Saç Rengi ve Saç Boyama Siyah Saç Alarmı!

queenkiller

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2013
36
0
6
Antalya
Kızlar yardım edin sinirlerim alt üst oldu. 2 gün önce Kolestonun 4.0 kahvesi ile saçımı boyamıştım. Doğal saçım koyu kestane çok önceden fındık kabuğu ile açmıştım sonra koyu saç hevesimden dolayı kahveye boyadım. Sonuç simsiyah saçlar. Esmer tenli olduğum için gerçekten çok kötü durdu. Bu boyayı nasıl akıtacağım? Saçlarımın kızıl veya siyah yansımaları olmayan doğal bir kahve tonunda olmasını istiyorum. Önce siyahtan kurtulmam gerek 2 gündür siyahım. Sıvı peroksit ile rengini açabilir miyim yardıııım!! :25:

tatlım benim saçlar yazlar sarı olur kışlarıda koyu kumrala boyatırım hep lanet kolestonla bende geçen sene boyadım 3.0 la koyu kestaneydi kapkara oldu saçlar kömür gibi yıkadıkça döndü eski haline

baya bir yıkaman lazım bende ilk defa saçımı evde boyadım arkadasların tavsiyesi üzerine ama bin pişman oldum bi daha da evde boyamadım bol bol yıkaman lazım ben hergün saçlarımı yıkadıgım için benimki kısa sürede düzeldi her yıkamamda tonu biraz daha açıldı.bildigin koyu kumral boya almıştım saçlar siyah oldu inanamadım

O siyah saç belasına ben de denk gelmiştim. Kuaförde bir günümü harcayarak normale dödüm. Boyalı saçın üzerine yapılan siyah boyanın rengini açmak çok riskli. Çünkü saçın tamamında aynı tonu yakalayabilmek dipten gelen kendi doğal saçlarının da boyayı emmiş olması ve doğal ton farklılıkları sebebiyle sorun yaratıyor.

O siyah saç belasına ben de denk gelmiştim. Kuaförde bir günümü harcayarak normale dödüm. Boyalı saçın üzerine yapılan siyah boyanın rengini açmak çok riskli. Çünkü saçın tamamında aynı tonu yakalayabilmek dipten gelen kendi doğal saçlarının da boyayı emmiş olması ve doğal ton farklılıkları sebebiyle sorun yaratıyor.

Ah Koleston neler açtı başıma! Kuaförde hangi işlemlerden geçtin?

Back