Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar buğday tenliyim kısa kahküllü boyun hizasında siyah saçlarım var ve yarın şapka alacağım siyah kep şapkamı yoksa beyaz kep şapka mı yakışır kararsızım lütfen cvplarınızı bekliyorum teşekkürler
Ikisi de yakisir. Bence beyaz daha guzel olur ama beyazla Michael Jackson'a benzeme ihtimaliniz var. Kırmızı da guzel tabi. Masallah yine aşırı belirleyici net(!) fikirler verdim.
Ikisi de yakisir. Bence beyaz daha guzel olur ama beyazla Michael Jackson'a benzeme ihtimaliniz var. Kırmızı da guzel tabi. Masallah yine aşırı belirleyici net(!) fikirler verdim.
Teşekkür ederim fikrin için canım bu arada siyah saç boyasını akıtmak isteyen varsa maya maskesi ve sirkeli su saçtaki boyayı akıtıyor bilginize herkes iyigeceler kızlar
Teşekkür ederim fikrin için canım bu arada siyah saç boyasını akıtmak isteyen varsa maya maskesi ve sirkeli su saçtaki boyayı akıtıyor bilginize herkes iyigeceler kızlar
O kadar boyadımki saçımı artık boyamaktan sıkıldım buğday tenim zaten beyaza yakın tenim var siyaha boyadım siyah saç boyam akana kadar boyamıcam siyahta rahatladım