• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama siyah renkten kızıla dönmek istedim :( yaptım ama olmadı acil fikirlere ihtiyacım var

kuzum06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2011
616
12
68
Ankara
mavi siyah olan saç rengimi kızıla çevirmek istiyorum, denedim ve sonuç felaket.
diplewrim kızıl uçları siyah, açıcı kullanmak istemedim. sizlerden fikir almak istiyorum, önerebileceğiniz siyahı kızıla çevirebilecek bi boya varmı?
en azından siyahlığı kırabilecek

sanırım saçınızı direk kızıl tonlarında bir renge boyamışşınız :26::26: bence açtırmak yıpratıyor ama saçı kusturma diye bir işlem yapıyorlar kuaförler bende o şekilde rengini değiştirmiştim hem saçım çok yıpranmadı :21:

kızlar saçım siyah hint kınası ama üstünden baya zaman geçti ay geçti desem yeridir.. şimdi kızıl kına yapcam ama siyahın rengi aktı öle çok koyu değil.. sizce tutarmıı

evet direk kızıla boyadım açtırma işleminin zararını çok iyi biliyorum o yüzden açtırma işlemi yapmadan kızıla çevirmek istiyorum

ben mavi siyahtan koyu kızıla dönebilmiştim çok açık kızıllara boyayarak ama aralarda siyahlıklar kalmıştı açtırmadan hiç bir şekilde çok açık bir kızıl elde edemezsiniz anca 4 tonlarında bir kızıl olur saçlarınız..

canım palette radıance dıye bı serı var ona bı bak ıstersen tek assamada actırmadan kızıla gecın falan dıyor ama kullanmadm bılemıyorum

su boya kusturan seyin bi resmini koysaniz rica etsem kizlar..bende sacimin renghini biraz acmak istiyorum koyu kizildan acik kizila cevirmek istiyorum..ama nasil akiticam bu boyayi..

canım istersen saçın biraz dinlensin ne yapacaksan öyle yap saçının rengini çevirebilirsin ama yıpranırsa eski haline dönmesi çok zaman alır. Benim başıma geldi çünkü daha önce

kızıl zor oturuyor benım kendi sac rengim siyah sacımı 3 yıldır kızıla boyuyorumm oksijenli su (oksidan) ve amonyak (alkalin). amonyak, saç teline kimyasal boyanın girmesine izin verecek biçimde saçın kabuğunu açar. kabuklar açıldıktan sonra amonyak uçar. oksijenli su ise saç telinin içerisindeki doğal renk hücrelerini değiştirerek boyaların birleşip görünebilir olmasına izin verir.
bu boyalar beyaz saçların tamamen kapanmasına izin verdiği gibi, saç rengine yapılacak açma veya koyultma gibi kökten renk değişimleri için de uygundur.
dayanıklılıkları ise uzun sürelidir.sana benim kullandığım Neva Color Tüp Boya 0.65 Yoğun Fuşyayı öneririm isteğin kızıllığı onunla elde edeceğinden eminim yıkanındaca çabuk akar ama sac rengini acar sonra istediğin kıza boya hemen tutar
$46171.jpg

canım palette radıance dıye bı serı var ona bı bak ıstersen tek assamada actırmadan kızıla gecın falan dıyor ama kullanmadm bılemıyorum

çok teşekkür ederim birde ona boyayayım oldu olacak :), eğer olursa haber veririm aklınızda bulunur sizlerinde :))

ben mavi siyahtan koyu kızıla dönebilmiştim çok açık kızıllara boyayarak ama aralarda siyahlıklar kalmıştı açtırmadan hiç bir şekilde çok açık bir kızıl elde edemezsiniz anca 4 tonlarında bir kızıl olur saçlarınız..

bende çok açık kızılla başladım, ilk boyamada olmayacağını tahmin ediyordum ama bukadarını değil :( eskişehir spora reklam yüzü olarak seçilebilirim (kırmızı-siyah :) ), siz hangisi ile kapatabildiniz, hangi markanın kızılı ile yani??

canım istersen saçın biraz dinlensin ne yapacaksan öyle yap saçının rengini çevirebilirsin ama yıpranırsa eski haline dönmesi çok zaman alır. Benim başıma geldi çünkü daha önce

nilsu onu bende düşündüm, 4 aydırda boyamıyordum ama benim önlerimde görünür yerde beyazım çok fazla bi şekilde boyamak zorunda kaldım, açtırmak istememin nedenide saçlarıma zarar vermemek. o yüzden sizlerden fikir alıyorum belki bir yolu vardır diye

su boya kusturan seyin bi resmini koysaniz rica etsem kizlar..bende sacimin renghini biraz acmak istiyorum koyu kizildan acik kizila cevirmek istiyorum..ama nasil akiticam bu boyayi..

banyo sabunu ile yıkayın hacışakirler kuaförden önerilen tavsiyedir:)

kızıl zor oturuyor benım kendi sac rengim siyah sacımı 3 yıldır kızıla boyuyorumm oksijenli su (oksidan) ve amonyak (alkalin). amonyak, saç teline kimyasal boyanın girmesine izin verecek biçimde saçın kabuğunu açar. kabuklar açıldıktan sonra amonyak uçar. oksijenli su ise saç telinin içerisindeki doğal renk hücrelerini değiştirerek boyaların birleşip görünebilir olmasına izin verir.
bu boyalar beyaz saçların tamamen kapanmasına izin verdiği gibi, saç rengine yapılacak açma veya koyultma gibi kökten renk değişimleri için de uygundur.
dayanıklılıkları ise uzun sürelidir.sana benim kullandığım Neva Color Tüp Boya 0.65 Yoğun Fuşyayı öneririm isteğin kızıllığı onunla elde edeceğinden eminim yıkanındaca çabuk akar ama sac rengini acar sonra istediğin kıza boya hemen tutar
Eki Görüntüle 275705

jayen rica etsem adım adım bana nasıl yapmam gerektiğini söylermisin. önce amonyak be oksiyenle açıp sonra dediğin rengemi boyayayım saçlarımı :S

canım ben saçlarımı hint kınası ile siyaha boyamıştım sonra kızıl istedim iki ay hacı şakirle yıkadım saçlarımı tabi şampuan da kullanmak gerekiyor yoksa saçların kötü olur biraz rengi kırıldı:) Daha sonra bir kaç kuaföre gittm açmadan kızıl olmıcanı söylediler ve en son açtırdım azda kestrdm saçlarımı saçlarm da Allaha şükr hiç bir yanma yada yıpranma olmadan kızıla geçiş yaptım ilk boyandığında biraz koyu bi kızıl oldu sonra hep kendim evde boyadım ve gayet güzel olmuştu.. ama sonra kızıldan sıkılıp bu sefer koyu kahveye boyadım :) Kızıl çok güzel bir renk ama bakımı zor boyama süren daha kısa ve beyaz giysilerin kızıl olabiliyor :)

canım ben saçlarımı hint kınası ile siyaha boyamıştım sonra kızıl istedim iki ay hacı şakirle yıkadım saçlarımı tabi şampuan da kullanmak gerekiyor yoksa saçların kötü olur biraz rengi kırıldı:) Daha sonra bir kaç kuaföre gittm açmadan kızıl olmıcanı söylediler ve en son açtırdım azda kestrdm saçlarımı saçlarm da Allaha şükr hiç bir yanma yada yıpranma olmadan kızıla geçiş yaptım ilk boyandığında biraz koyu bi kızıl oldu sonra hep kendim evde boyadım ve gayet güzel olmuştu.. ama sonra kızıldan sıkılıp bu sefer koyu kahveye boyadım :) Kızıl çok güzel bir renk ama bakımı zor boyama süren daha kısa ve beyaz giysilerin kızıl olabiliyor :)

benim sıkıntım saçlarım zaten kısa, yıpranırsa serap ezgü nün saçları kadar olur sonra :( o yüzden açtırmadan yapma yolu varmı diye araştırıyorum. çok teşekkür yinede, ben en iyisi boyamaya devam edeyim kızıla başka çare yok sanırım :(

bende çok açık kızılla başladım, ilk boyamada olmayacağını tahmin ediyordum ama bukadarını değil :( eskişehir spora reklam yüzü olarak seçilebilirim (kırmızı-siyah :) ), siz hangisi ile kapatabildiniz, hangi markanın kızılı ile yani??

ben açtırmıştım bir hata oldu yanlış anlamışlar çok açık bir kızıl oldu yaşım küçük olunca annem siyaha boyattı ertesi günü sonradan da viyole renginin üstüne açık kızıl balyaj arttırdım bir süre öyle kullandım sonrasında ise garnier in bakır alevine boyadım koyu kızıl oldu balyajlar ise tam kırmızı olmuştu şimdide koyu kızılım ama 3.65 e boyamıştım galiba akınca koyu kızıl oldu bende anlamadım :D

Back