Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım palette radıance dıye bı serı var ona bı bak ıstersen tek assamada actırmadan kızıla gecın falan dıyor ama kullanmadm bılemıyorum
ben mavi siyahtan koyu kızıla dönebilmiştim çok açık kızıllara boyayarak ama aralarda siyahlıklar kalmıştı açtırmadan hiç bir şekilde çok açık bir kızıl elde edemezsiniz anca 4 tonlarında bir kızıl olur saçlarınız..
canım istersen saçın biraz dinlensin ne yapacaksan öyle yap saçının rengini çevirebilirsin ama yıpranırsa eski haline dönmesi çok zaman alır. Benim başıma geldi çünkü daha önce
su boya kusturan seyin bi resmini koysaniz rica etsem kizlar..bende sacimin renghini biraz acmak istiyorum koyu kizildan acik kizila cevirmek istiyorum..ama nasil akiticam bu boyayi..
kızıl zor oturuyor benım kendi sac rengim siyah sacımı 3 yıldır kızıla boyuyorumm oksijenli su (oksidan) ve amonyak (alkalin). amonyak, saç teline kimyasal boyanın girmesine izin verecek biçimde saçın kabuğunu açar. kabuklar açıldıktan sonra amonyak uçar. oksijenli su ise saç telinin içerisindeki doğal renk hücrelerini değiştirerek boyaların birleşip görünebilir olmasına izin verir.
bu boyalar beyaz saçların tamamen kapanmasına izin verdiği gibi, saç rengine yapılacak açma veya koyultma gibi kökten renk değişimleri için de uygundur.
dayanıklılıkları ise uzun sürelidir.sana benim kullandığım Neva Color Tüp Boya 0.65 Yoğun Fuşyayı öneririm isteğin kızıllığı onunla elde edeceğinden eminim yıkanındaca çabuk akar ama sac rengini acar sonra istediğin kıza boya hemen tutar
Eki Görüntüle 275705
tamam canm denersen sonucu paylas olurmuçok teşekkür ederim birde ona boyayayım oldu olacak :), eğer olursa haber veririm aklınızda bulunur sizlerinde :))
banyo sabunu ile yıkayın hacışakirler kuaförden önerilen tavsiyedir:)
canım ben saçlarımı hint kınası ile siyaha boyamıştım sonra kızıl istedim iki ay hacı şakirle yıkadım saçlarımı tabi şampuan da kullanmak gerekiyor yoksa saçların kötü olur biraz rengi kırıldı:) Daha sonra bir kaç kuaföre gittm açmadan kızıl olmıcanı söylediler ve en son açtırdım azda kestrdm saçlarımı saçlarm da Allaha şükr hiç bir yanma yada yıpranma olmadan kızıla geçiş yaptım ilk boyandığında biraz koyu bi kızıl oldu sonra hep kendim evde boyadım ve gayet güzel olmuştu.. ama sonra kızıldan sıkılıp bu sefer koyu kahveye boyadım :) Kızıl çok güzel bir renk ama bakımı zor boyama süren daha kısa ve beyaz giysilerin kızıl olabiliyor :)
bende çok açık kızılla başladım, ilk boyamada olmayacağını tahmin ediyordum ama bukadarını değil eskişehir spora reklam yüzü olarak seçilebilirim (kırmızı-siyah :) ), siz hangisi ile kapatabildiniz, hangi markanın kızılı ile yani??