Siyah renkli dışa çıkık siğil olur mu?

ycam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2009
193
2
37
merhabalar,

babam matbaa işçisi olduğu için eskiden bacaklarına damlayan tutkallar yanık izi gibi bacaklarında lekeler bırakmıştı. o lekelerden birinde büyüme farkedince babama doktora gitmesi için baskı yaptım. doktor önce kaşıntısını geçirmesi için kremler verdi. kontrole gittiğinde bacağında çıkan şeyin siğil olduğunu söylemiş ve Verturol vermiş. yalnız internetten incelediğimde siğil görüntüsü ile uzaktan yakından bi alakası yok babamın bacağında çıkanın. babamın bacağındaki cilt kanseri yazında çıkan yaralar gibi. allah korusun iyi yapıyoruz diye kötü yapmayalım.

eğer siğil olduğundan emin olsam incir sütü ya da ceviz yağının iyi geldiği söyleniyor. onu denerdim.

siğillerin altındaki kılcak damarlar kanadığı zaman yüzey kısmı siyah nokta nokta gibi oluyor ama ondan mı bahsediyorsun bilemiyorum tabi yine araştırmanızda fayda var önceki mürekkep lekeleri falan diyince bi değişik gibi sanki.

fotoğraf eklemeyi bilmiyorum arama yaptığınızda cilt kanseri diye görsellerde çıkıyor babamın bacağındaki yara o yaranın aynısı. ama doktor daha iyi bilir diyor babam.

bi dermatoloğa görünmesinde fayda var.. ikna edip götürün

bi dermatoloğa görünmesinde fayda var.. ikna edip götürün

anadolu hast. gitmiş doktor siğil olduğunu söylemiş ve verturol adlı siğil ilacını vermiş. her gece sürüyoruz ucundaki siyahlık gitti. bakalım tekrarlamaz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…