- 1 Mayıs 2011
- 715
- 292
- 358
- Konu Sahibi Mutluluk_dukkani
-
Cok tesekkur ederim3. Resimde ki kotu begendim fkt bedeni 36 yaziyor o olmaz galiba bana yine de cok sagolun emeginiz icin...♥♥
Cok tesekkur ederim3. Resimde ki kotu begendim fkt bedeni 36 yaziyor o olmaz galiba bana yine de cok sagolun emeginiz icin...♥♥
canım bende bir elbise var çok şık siyah renkte 36 beden ama boyun kac ona göre resim ekleyeyım cunku kısa istemiyorum demişssin bide önü biraz açık ama sıkıntı olur mu göğüsler görünmüyor ama
Bende de bu elbiseler var , siyah grili olan fabrika network marka saten astar üzeri ipek,bir kez söz törenimde giydim, 25tl
Eki Görüntüle 1339138
Sarı boyundan baglamali saten kumaş diz alti bir kez giydim 7tl
Eki Görüntüle 1339140
Zebra desen elbiseyi de bir kez giydim buradan almıştım yakından bakınca hafif tuylenme farkediliyor o yüzden 5tl
Eki Görüntüle 1339144
mrb elimde bu üründen 3-4 adet var aynısından bu mavi 36 yı da üzerimde denedim ikisi aynı tarzda ve yapıda bu ekleyeceğim fotodaki gibi duruyor altta taytla giydim üstelik beli tam oldu bana ben 48 kiloyum sizin kiloyu bilemediğimden olabilir mi bilmem yapısı penye kot karışımıolunca esner yapıda tam olur ama olmaz illa ki 38- 40 civarı olsun derseniz diğerlerinin bedenlerine bakarım büyük ihtimal 38 3-4 tane var beğendim derseniz onların da fotosunu çeker eklerim belki sayıları daha fazladır çok var elimde ambalajında arkadaşlarımın genelde kullanmadıkları çok şey var konumda da var beğendikleriniz olursa beklerim elbiselere de bakabilirsiniz
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-bayan-giyim-dunyasi-herkesi-beklerim.762832/
konumda mutlaka beğendiğiniz bir ürün çıkar beklerim foto ekleyince haber veririm iyisatışlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?