Siyah pantolon ve 38 beden elbise ? Hic kullanilmamis olmasi tercihimdir♥/bulunmuştur.

Mutluluk_dukkani

Mutlu et mutlu ol :)
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2011
715
292
358
Merhaba kizlar♥
ben siyah bir pantolon ariyorum. Genelde m ve s beden giyen biriyim 38 beden kullaniyorum cogu zaman
kot veya keten olmali. Kumas istemiyorum.
Cok uygun fiyatli olmasi ve az kullanilmis olmasi tercihimdir.
Dar paca olmali veya boru paca...

Ikinci istegim ozel bir gunde giymek icin bir elbise ariyorum kisa istemiyorum. Yakasi da cok acik olmamali..38 bedenim
Galiba pantolonlarda bu olcu 30 oluyor tam da emin degilim bekliyorum ♥♥♥

Cok tesekkur ederim 3. Resimde ki kotu begendim fkt bedeni 36 yaziyor o olmaz galiba bana yine de cok sagolun emeginiz icin...♥♥

Cok tesekkur ederim 3. Resimde ki kotu begendim fkt bedeni 36 yaziyor o olmaz galiba bana yine de cok sagolun emeginiz icin...♥♥

mrb elimde bu üründen 3-4 adet var aynısından bu mavi 36 yı da üzerimde denedim ikisi aynı tarzda ve yapıda bu ekleyeceğim fotodaki gibi duruyor altta taytla giydim üstelik beli tam oldu bana ben 48 kiloyum sizin kiloyu bilemediğimden olabilir mi bilmem yapısı penye kot karışımıolunca esner yapıda tam olur ama olmaz illa ki 38- 40 civarı olsun derseniz diğerlerinin bedenlerine bakarım büyük ihtimal 38 3-4 tane var beğendim derseniz onların da fotosunu çeker eklerim belki sayıları daha fazladır çok var elimde ambalajında arkadaşlarımın genelde kullanmadıkları çok şey var konumda da var beğendikleriniz olursa beklerim elbiselere de bakabilirsiniz
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-bayan-giyim-dunyasi-herkesi-beklerim.762832/
konumda mutlaka beğendiğiniz bir ürün çıkar beklerim foto ekleyince haber veririm iyisatışlar

Son düzenleme:

Bende de bu elbiseler var , siyah grili olan fabrika network marka saten astar üzeri ipek,bir kez söz törenimde giydim, 25tl

Sarı boyundan baglamali saten kumaş diz alti bir kez giydim 7tl

Zebra desen elbiseyi de bir kez giydim buradan almıştım yakından bakınca hafif tuylenme farkediliyor o yüzden 5tl

canım bende bir elbise var çok şık siyah renkte 36 beden ama boyun kac ona göre resim ekleyeyım cunku kısa istemiyorum demişssin bide önü biraz açık ama sıkıntı olur mu göğüsler görünmüyor ama

Cook guzeller cnm ama ben daha degisik bisey ariyorum galiba. Coook sagol

Siyah renk dusunuyorum yine de coooook tesekkurler konunuza bakicam

.
MRB
ELİMDE 36 YAZAN ANCAK 38 E KADAR ESNEYEN TAYT TÜRÜNDE İKİ PANTOLON VAR KİLO SÖYLEMEDİĞİNİZ İÇİN BEN DE KARARSIZIM
40 BEDEN UNİTED COLORS MARKALI KOT SİYAH RENKLİ BULABİLDİM MESAJ AYARLARINIZI DEĞİŞTİREREK BANA ÖZELDEN İLETİRSENİZ YA DA BURDAN KİLO İLETİRSENİZ SEVİNİRİMİKİNCİ FOTODAKİ DE 40 BEDEN OLAN KOT PANTOLON HANGİSİNİ İSTERSENİZ FARKETMEZ BEN FOTO EKLEDİM KARAR SİZİN İYİ SATIŞLAR TOPLU ALIRSANIZ FİYATTA İNDİRİM YAPARIM

üstü leopar detaylı s beden şık elbise. ve daha bir çok ürünüm var ..sıfır ve 2.el siyah pantolonlarımda mevcut..watsapp kullanıcısıysanız.daha rahat resim atarım size..

yazan fiyata takılma 25 tl gerçek deri

Eklentiler

• DSCI1039.JPG
    94,9 KB · Görüntüleme: 84
  • DSCI1043.JPG
    109,3 KB · Görüntüleme: 103
  • DSCI1047.JPG
    67,9 KB · Görüntüleme: 73
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…