• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama siyah olan saclarımı kuaförde actırıp boyattım bakın bakalım begenecekmısınız?

cnm gercekten cok güzel görunuyo hemde saglıklı canlı duruyoo hıc yıpranmaıss masalahhh

cnm bu ne renk çok güzel olmuş..
iyi yakmamışlar saçlarını :( benim koyu kahve olan saçlarımı sarıya döndürücem derken bi güzel yaktılar da :(((

dsc01060na0.jpg

cnm saçların simsiyah mıydı yoksa akmış mıydı baya?

tşk ederm kızlar palettenın karamelle koyu kumralını karıstırdılar tabı önce actılar sacımı bıraz yıprandı tabı sonra uclarından aldırdım sonra bakım yaptılar herkes cok begendi tabı kaslarımıda 2ton koyuya boyattım cunku sımsıyahtı canım tokat turhalda oturuyorum ben moda kuaför ama kuaförüm cok iyi elını sacımdan hıc cekmedı cok ılgılendı yakmadan yıkadı cok az actı rengını sıyahın öptum sızı

yok canım altında mavısıyah vardı sonra 5kez koyu kahveye boyamıstım ama aradan 5ay gecmıstı akmıstı baya kendı sacımda cıkmıstı kuaför ayarladı yaptı yakmadan cok sukur

tşk ederım canım sende kuaföre gıt kendın yapma ben kuaföre sordum acmadan tutmaz dedı burdakı arkadaslarda öyle dedi ıyı bır kuaföre gıt

gercekten cok güzel olmus valla kuaför ellerine saglik...
güle güle kullan canim...

çok hoş duruyo:)
bende açtırıp sarı röfele istiyorum ama altında koyu kestane ve hatta kızıl var ...tıpranır diye korkuyorum:(

çok yakışmış iyi günlerde kullan

pek anlamam saçlardan renklerden ama bu rengin üzerine gölge yada röfle çok hoş olur bence

hmm evet ben siyah halinide görmüştüm böyle çok hoş olmuş güle güle kullan. nişanlın ne dedi:)))

Son düzenleme:
Back