Saç Rengi ve Saç Boyama Siyah olacak saçlarım için lütfen yardım edin! (resimli)

..eLiF..

Canı Sıkılan..
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2010
163
0
96
Amasya
Merhabalar öncelikle ben saçlarıma siyahın çok yakıştığını düşünüyorum buğday tenliyim beyazsın diyenlerde var neyse :) kaşlarım ve göz rengim siyah voilanın Siyah inci ve (normal) Siyahı arasında kaldım saçlarımın çok siyah olmasını istiyorum ama az biraz mavilik olsada olur yeterki koyu renk olsun benim için hangisini önerirsiniz?
Ayrıca voila siyah rengi kalıcı olur mu kullananlar deneyimlerini yazabilirlerse çok sevinirim. Şuan saçlarıma gelince kahverengi uzun süre karamel kullandım ama kaşlarım çok siyah kalıyordu şimdi siyahta uzun süre kalmak istiyorum.

Bunlar kararsız kaldığım renkler.

İlki normal Siyah. Diğeri Siyah inci. Siyah incide azda olsa mavilik var bildiğim kadarıyla .

Kendi resmimide koyacaktım ama koyamadım yardım ederseniz koymak istiyorum canlar şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim.

Son düzenleme:
eklenti ekleyerek yapabilirsin canım basit yükleyicisi var onun. bir de siyahı açmak çok zor pişman olma da tatlım
bir de ikisi arasında ne fark var ki ?

gizemli siyahlar diyor; ama aradaki fark nedir ki? bi fark olduğu kesin ama burdan belli olmuyor haliyle
ama birisinde mavilik varsa,o da sadece ışıkta kendini gösterecektir..

Siyah inci de mavilik var burada belli olmuyor ama akmasından korkuyorum bu arada eklentiden resmimi koyamıyorum kabul etmiyor bu da ilk resmimi koymam olacak tabi beceremedim onuda

Siyah inci de mavilik var burada belli olmuyor ama akmasından korkuyorum bu arada eklentiden resmimi koyamıyorum kabul etmiyor bu da ilk resmimi koymam olacak tabi beceremedim onuda

resmini muhtemelen boyutu büyük geliyordur
cevap yazmak içn aç forumda sayfanı

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaptım ama umarım açılır canım teşekkür ederim.

bende paletteden fındık kahvesi yapmıstım iki ay önce siyah olmasını istemediğim halde siyah olmuştu sonra her banyoda aktı simdi açık kahverengi oldu diyebilirim o yüzden net olsun siyah olsun benim olsun akmasın diyorum:)
bir ayda kahverengiye dönmek istemiyorum canım

bu arada voila akar mı hiç bilgisi olan yok mu yoksa koleston mu boyasam ki ? ltf yardım :26:

siyah cok güzel renk ama siyah saç az bulundugu için çok yapay durabilir bence parlak olmayanı tercih etmelisin ve yerinde olsam cok koyu kahverengiyi secerdim veya kestanee yani dogal olmasını istiyosan çünkü siyah bir süre sonra akacaktır ve sacların eski dogal güzelliğini kaybedecektir,organik ürünlere de yönelebilirisin ama tercih senin tabiki şekerim

Bense parlak ama yapay durmayan bir renk istiyorum canım ama siyahın dışındaki renkler banyo sonrası akabiliyor ve 1 ay sonra yeniden
boyamak istemiyorum canım tşk ederim önerilerin için

1.1 mavi siyah 1.0 düz siyah, isimlere ve kutudaki resimlere takilma. Ikisi de ayni koyulukta farklari; biri mavi yansiyor digeri beyaz.
Cok koyu ve akmayan bir siyah istiyorsan koleston 2.0 numara siyahi öneririm.
Bu arada fotodaki sac rengin ne?

Resimdeki saçım siyahtı ama biraz akmış olabilir. o halinden daha koyu olmasını istiyorum koleston köpük boya koyu bi siyah olursa onuda denemek istiyorum.

ama kimsenin fikri yokmu ya bu hafta içinde boyamam lazım yardımcı olun ltfn

tavsiyem siyah inci :)
normal siyah da çok belli olmuyormuş gibi geliyor ama hafif bir mavilik olunca parıldıyor saçlar

Siyah inciyi bi kere denemiştm çok güzeldi ama ne kadar dayandi hatirlamiyorum ..
Ama voila siyah baska bir arkadaşimdan duymuştm yani kaliciymiş bi de simsiyah oluyomuş
kolseston nasil bilmyiorum ama
voila duydugum kadariyla beğeniliyor
ben genelde palette mavi siyah (gece mavisi) boyuyordm ondada iki kutu harika bi siyah ortaya çikariyodu
uzun zamandir boyamiyorum ama bence mavili olani yapsan daha güzelll olabilirrr
yani siyah incii teninde beyazmiş kötü durma ihtimali yok . akma süresi zaten her boya gibi akar da kesin bi süre veremicem süresine hiç dikkat etmedm bgne kadar sıkıldıkça boyuyodm bn .D

siyah inci çok güzel duruyor. bana kalırsa siyah inci daha canlı bi renk yanı yınede sen bilirsin normal siyah olsun dıyorsan içinden geceni yap canım ama ben olsaydım kesinlikle siyah inci boyardım. hem içindeki mavilik cok yoğun değil az var. bir de ben voıla nın boyalarına hayranım. tavsıye ederim. kolestondan daha kalıcı olduğu kesin

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim mavi siyah alacagım büyük ihtimalle bende boyadıgım zaman resmini çeker koyarım merak edenler
olursa eğer öğrenmek isteyenlere de fikir olur hem

Voila kullandım akıyor cnm koleston loreal ındola bunların siyahları güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…