siyah noktolardan nefret ediyorum

Beren

<3
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2010
11.067
197
kızlar ben 19 yasındayım ergenliğim sivilcesiz geçmiştir benim sorunum burnumun üstündeki siyah noktalar nolur yardım edin niveanın siyah nokta bandını kullandım olmadı buhar banyosu yptım olmadı nasıl geçcek bunlar

ahh ahh.. sorma canım ya bende aynı dertten müzdaribimm.varsa bir çözümü neolur söyleyin yaaa

valaha canım ben hiç kurtulamadım yok mu çaresi yaaaaaaaaaaaa

Selam,

Siyah noktalar için hergün düzenli olarak cilt tipine uygun tonik ve krem kllanmalısın.Fondoten kullanmamalısın.Özellikle fondoten siyah lekelerin oluşumunu hızlandırıyor.

Selam,

Siyah noktalar için hergün düzenli olarak cilt tipine uygun tonik ve krem kllanmalısın.Fondoten kullanmamalısın.Özellikle fondoten siyah lekelerin oluşumunu hızlandırıyor.

fondoten hiç kullanmam makyaj yapmam sadece siyah göz kalemi sürerim ben makyaj olarakcildim yağlı önerceğiniz bir krem yada tonik varmı acaba

fondoten hiç kullanmam makyaj yapmam sadece siyah göz kalemi sürerim ben makyaj olarakcildim yağlı önerceğiniz bir krem yada tonik varmı acaba

Evet canım var. Avonun kutusu yeşil olan tazelik veren toniği var ve de kremi. Ayrıca Clinuqe nin toniğini öneririm. Faydasını göreceğne eminim. Zamanla gececktir siyah lekelerrin. Sorun etme canı.

ben,mde denemediğim şey kalmadı nefret ediyorum bu siyah noktalardan önereceği bir ürün olan varsa yazabilirmi teşekkürler

ben salyangoz özlü sabun sürüp biraz bekletiyorum yakana kadar,yıkadıktan 10-15dk sonrada çilek yağı sürüyorum o da biraz yakıyor ama çok iyi geldi bana...

Evet canım var. Avonun kutusu yeşil olan tazelik veren toniği var ve de kremi. Ayrıca Clinuqe nin toniğini öneririm. Faydasını göreceğne eminim. Zamanla gececktir siyah lekelerrin. Sorun etme canı.

çok teşekkür ederim cnmmm ya inş işe yarar

ben salyangoz özlü sabun sürüp biraz bekletiyorum yakana kadar,yıkadıktan 10-15dk sonrada çilek yağı sürüyorum o da biraz yakıyor ama çok iyi geldi bana...

Çilek yağı hiç duymamıştım. Mis gibi kokuyor olmalı yüzün. Hemen almam gerek... Teşekkürler

:) evet baya koku saçıyor..bana da aktar söyledi hem de sıkılaştırıyorr..
birgünde arkadaşla 5-6 aktardan fazla gezdm, sonrada bunları buldum...

:) evet baya koku saçıyor..bana da aktar söyledi hem de sıkılaştırıyorr..
birgünde arkadaşla 5-6 aktardan fazla gezdm, sonrada bunları buldum...

Çok pahalı değildir umarım. Salyangoz yağını duydum ama denememiştim. Hadi bakalım hayırlısı:)

cnm eger büyük değilse siyah noktaların banyodan cıkmadan önce kesele olan yerleri baya geciriyo herzmn yapablrsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…