Sivilceli Ciltler siyah noktolar için süt+toz jelatin

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

sagopammmm

♥ سميل ♥
Kayıtlı Üye
25 Mart 2010
6.843
421
bugün doktorum'u izlerken gördüm güzellik uzmanı 1 kaşık süte bir kaşık toz jelatin ekleyip fırında bir dakika ısıtıp siyah nokta olan bölgeye sürüp bekletip çıkarıyoruz deneyin memnun kalacaksınız dedi deneyenler var mıdır acaba aranızda kesin çözüm sağlıyor mu??bir çok şey denedim işe yaramadı çok bıktım gerçekten burnumdaki siyah noktalardan

burada bununla ılgılı bırkac konu daha var zaten ordan yorumlara bakabılırsın ayrıca ınternette vıdeosuda var ızlersen yardımcı olur sanahttp://www.youtube.com/watch?v=-bjOB4zS0uE

nasıl yapıldığını biliyorum bir konu buldum bununla ilgili pek ilgilenen olmamış deneyip memnun kalan varsa deniycem bende bu maskeyi yapınca tekrar siyah nokta oluyomu

Son düzenleme:
Marketlerde bulamadım toz jelatin nerden alabilirim acaba?

Marketlerde yok canım, her aktarda da bulunmuyor. Eminönünden ve ya mısır çarşısından alabilirsin. Bende yapıyorum arada bir bu uygulamayı burnuma ama küçük siyah noktoları almıyor maalesef..

michelle phan yıllar yıllar önce vermişti bu karışımı :)) doktorumdakilerde oradan gördü sanırım.valla faydasını michelle phan görmese videosunda o kadar siyah noktası çıkmazdı sanrım hihihi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…