Maske Tarifleri Siyah Noktasız Bir Yüz İçin

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

gammsee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2012
4
0
Geçen gün bi programda dinledim ve hemen uyguladım gerçekten işe yaradığını düşünüyorum umarım sizdede işe yarar:KK3:
1 kaşık yoğur 1 kaşık mısır unu ve orta büyklükteki bi limonun kabuğu rendeliyosunuz sonra yüzünüze sürüp 15 dakika bekletin daha sonra yoğurt kokusu kalmasın diye bi jel ya da sabunla yıkayınnn:KK34:

Geçen gün bi programda dinledim ve hemen uyguladım gerçekten işe yaradığını düşünüyorum umarım sizdede işe yarar:KK3:
1 kaşık yoğur 1 kaşık mısır unu ve orta büyklükteki bi limonun kabuğu rendeliyosunuz sonra yüzünüze sürüp 15 dakika bekletin daha sonra yoğurt kokusu kalmasın diye bi jel ya da sabunla yıkayınnn:KK34:

evet canım ilk doğallık başlar bencede doğal tarifleri çok seviyorum ve uyguluyorum ama bu tarif çok zaman isdiyor yani düzenli ve uzun zaman yapmanız gerek sabırsız olupda 1 yapmada aa geçirmedi işe yaramadı denmesin herşeyi düzenli aksatmadan yaparsanız hepsinden olumlu sonuç alırsınız :KK34::KK34:

canım siyah nokta kolay kolay geçen birşey değil ki hatta geçen birşey değil yani bunu hayatımız boyunca yapmamız gerekir

X