Sivilceli Ciltler siyah noktanın tamamen kaybolması için tek çözüm

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
E

EU3

Ziyaretçi
kızlar bazı konularada yazdım ama konu açmak istedim görmeyenler olabilir.. bu konuda bende muzdariptim.. ama tarif edeceğim şey tek çözüm kızlar... yapılan maskeler noktaları yok etmez sadece görünümünü hafifletir kızlar bunu mutlaka deneyin...1 tatlı kaşığı yoğurt 1 tatlı kaşığı mısır ununu yüzünüze sürün 20dk. bekletin.ovarak çıkartın daha sonra yüzünüzü 10 ya da 15 dk. kaynar su buharında tutun.. kaynar suyu leğene döküp soğuman hemen eğilip başınıza havlu alın hava alacak yer kalmasın öyle eğilin ve havlu ile kapatın. daha sonra ıslaklığını hafif alarak ayna karşısına geçin tek tek sıkın siyah noktalarınızı. çok zorlamadan yoksa yara oluşur. yüzünüz pürüssüz hiç siyah noktasız ve harika görünüyor.. sırnaşık şey ardından nemlendirici ne kullanıyorsanız onu sürün doğal nemlemdiriciler tercihimdir.eğer sıkınca çıkartamazsanız siyah noktalar kökleşmiştir. ama bıkmadan bi süre devam edin daha sonra inadı bırakacaktır siyah noktalarınıza.s

Ya cnm bnm cıldım yaglı arkdsm da bana bu maskeyı tavsıye etmıstı bole yabtım bı kaç defa ama acba ters etkı mı edıo dedım daha cok sıyah noktam cıktı sankı :S

Benim yüzümde sadece burnumda var
siyah noktalar.Böyle bir deneyeyim tesekkürler canim.

sıyah noktam yok ama bı arkadasım denemıstı bunu gercekten işe yarıyo bı dr önermıstı ona ama ellerınıze sıkarken hanı şu amelıyat eldıvenlerı varya onlar gıyın kıslar tek kullanımlık dr sölemıs arkadasıma hem daha kolay cıkıyomus hemde cıldım enfeksıyon kapip kızarmasını

Arkadaşlar hiçbir dermatolog ne sivilce ne de siyah noktaları sıkmayı önermiyor.
Ciltteki çukurlar,gözenekler ve izler hep sıkma sonucu oluşuyor,görüntü olarakta pürüzlü hale geliyor.
Ayrıca siyah noktalar için ne denerseniz deneyin bir süre sonra mutlaka yenileri çıkacaktır.
Derinlemesine temizlenmesi için profesyonel cilt bakımı gerekir.
Onun haricinde geçici çözümlerdir ve cilde zarar verir sıkma işlemleri.

Arkadaşlar hiçbir dermatolog ne sivilce ne de siyah noktaları sıkmayı önermiyor.
Ciltteki çukurlar,gözenekler ve izler hep sıkma sonucu oluşuyor,görüntü olarakta pürüzlü hale geliyor.
Ayrıca siyah noktalar için ne denerseniz deneyin bir süre sonra mutlaka yenileri çıkacaktır.
Derinlemesine temizlenmesi için profesyonel cilt bakımı gerekir.
Onun haricinde geçici çözümlerdir ve cilde zarar verir sıkma işlemleri.

Kesinlikle sana katılıyorum canım. Yüzünüze elinizi bile sürmeyin diyor uzmanlar. bunlar tekrarı olabilecek şeyler. Sıkmakla buharla bizim yapabileceğim bişey olduğunu sanmıyorum. Ben çok tuttum yüzümü buhara. Tamam ilk başta güzel geliyor ama sonrası aynı. Ama sıkmak çok yanlış.:CüvCüv:

canım annemlerde bana diyordu sıkma falan ama hiçbir şey olmadı ve yıllardır bunu yapan tanıdıklarım var ciltleri hep pürüzsüz ve çok hoş görünüyor yıllardır yapıyorlar bak.. bende bi senedir falan yapıyorım ve çok memnunum.. sivilce sıkılmaz bak onu asla yapmam ama siyah noktalar yalnızca sıkınca tamamen pürüzsüz hale geliyor.. sivilce ve siyah nokta birbirinden farklı.. sivilceyi sıkınca yayılıyor. daha kötü oluyor falan siyah noktada hiç öyle bir durum yok. sıkınca cillop gibi oluyor.sırnaşık şey ama tabi dikkatlice ve zedelemden yapın.. a.sayrıca bu kalıcı çözüm değil zaten siyah noktanın kalıcı çözümü yoktur. bi hafta sonra yine oluşurlar. haftada bir yapmak çok güzel olur.dnenyin bencea.s.

Ya cnm bnm cıldım yaglı arkdsm da bana bu maskeyı tavsıye etmıstı bole yabtım bı kaç defa ama acba ters etkı mı edıo dedım daha cok sıyah noktam cıktı sankı :S

hmm öylemi canım. daha çok çıkıyorsa siyah nokta maskeyi yapma ben maskeyi son zamanda keşfettim ve ikisini beraber yapıyorum önceden sadece buhara tutup sıkıyordum maskeyle cildim de güsel oldu ondan bunu tavsiye ettim. o zaman sadece buharı dene sen canım.. ama dikkatli birşekilde sıka.s.

ya bu dudak kenarında siyah noktalar var tam sıkılası dırıyor dayanamayıp sıkıym anında kocaman bir sivilceye dönüşüdak kenarımdayor normal mi bu oluyor mu size de anlamadım dudak kenarımda hep bi sivilce pof

kesinlikle sivilcelerinizi sıkmayın. onlar gider daha çok çıkar ve bu sefer daha da zorlanırsınız. doktora başvurun ve cilt için sabunlar satılıyor eczanelerde onlardan cildinize uygun olanı araştırın ve alın

Back
X