• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler siyah noktalı ve sivilceli ciltler için maske (resimli bilgi)

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

rose_of_vova

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2010
723
2
0
İstanbul
merhaba arkadaşlar. akne üzerine yıllardır tecrübeli biri sayılırım. acneskin programında öğrendiğim bir bilgiyi sizle de paylaşmak istedim. resimde gördüğünüz gibi yarım kesilmiş bir limon üzerine yaklaşık 3 veya 4 damla bal(hakiki olması önemli) damlatıp limon yüzeyini yüzünüzde gezdiriyorsunuz adeta sürer gbi . bu şekilde sürdükten sonra 5 dkka sonra yüzünüzü soğuk suyla yıkıyorsunuz haftada bir iki defa kullanabilir. bal içinde mikroorganizma barındırmayan tek yiyecek olduğundan bu antibakteriyel özelliği limonun leke gidericiliğiyle birleşip siyah nokta ve aknelerden kurtulmaızı ve yeniden oluşmasını engelleyecek. denemesi sizden ben beğendim gerçekten

sevgilerimle

Eklentiler

• $Adsız.webp
    $Adsız.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 156
Son düzenleme:
evet tatlım gerçekten değer direk limon yüzünle temas etmediği için kötü etkiside yok gerçekten çok doğal sivilce için değil sadece ciltlere parlaklıkta veriyor gerçekten tavsiye ederim

Limonu bir pamuğa sıkıp yüze sürmekle limonu doğrudan yüze sürmek arasındaki farkı anlamadım canım. Limonu doğrudan yüze sürmenin zararı değil de yararı olduğunu düşünüyorum ben :)

bugun denedim ve cildim putur putur oldu yanma hissi ve kasinti da cabasi... hassas bi cildim var ondan olmus olabilir herkesin cildi farkli bana olmadi mesela alin ve cene bolgemdeki sivilcelere ve bir kac ize iyi gelir dedim ama maalesef:((((

bugun denedim ve cildim putur putur oldu yanma hissi ve kasinti da cabasi... hassas bi cildim var ondan olmus olabilir herkesin cildi farkli bana olmadi mesela alin ve cene bolgemdeki sivilcelere ve bir kac ize iyi gelir dedim ama maalesef:((((

aynısı banada oldu cnm ya

benim yüüzm pütür pütür oldu bıde strese gırdım ıyıcene kotu oldu

her cilde gelmeyebilir tabi keşke daha tedbirli yaklaşsaydık. ben sadece limon suyu sürdüm bu maskeden önce hiç böyle olmadı demek balla karışınca iyi gelmeyebilir. ee şimdi bayram geliyor önceki sivilceleri kurutayım derken yenileri çıktı.. imex krem kullanıyorum inşallah geçer.

her cilde gelmeyebilir tabi keşke daha tedbirli yaklaşsaydık. ben sadece limon suyu sürdüm bu maskeden önce hiç böyle olmadı demek balla karışınca iyi gelmeyebilir. ee şimdi bayram geliyor önceki sivilceleri kurutayım derken yenileri çıktı.. imex krem kullanıyorum inşallah geçer.

ımex bende kullandım gecmedı

imex nispeten iyi yapıyor cildimi ama sıfırlamıyor tabi sivilceyi. yüz temizleme jeli olarak da bioderma kullanıyorum 1 aydır. günde 1 kez gül suyu ile 1 kez de diadermine tonik ile temizleme yapıyorum istediğim gibi olmuyor:(((

imex nispeten iyi yapıyor cildimi ama sıfırlamıyor tabi sivilceyi. yüz temizleme jeli olarak da bioderma kullanıyorum 1 aydır. günde 1 kez gül suyu ile 1 kez de diadermine tonik ile temizleme yapıyorum istediğim gibi olmuyor:(((

bende celan clear aldım hem sıyah noktalar ıcın benım sıvılcelerım bırazda stresden

bende celan clear aldım hem sıyah noktalar ıcın benım sıvılcelerım bırazda stresden

sivilcenin farklı sebepleri var tabi mesela benimkinin sebebi ne bilmiyorummm:((( ergenliği sivilce çıkarmadan geçirdim ama şimdi ay hali yaklaşınca özellikle artan yazları hiç geçmeyen sayıca az ama iri patladıktan sonra iz bırakan sivilcelerim var:(((

sivilcenin farklı sebepleri var tabi mesela benimkinin sebebi ne bilmiyorummm:((( ergenliği sivilce çıkarmadan geçirdim ama şimdi ay hali yaklaşınca özellikle artan yazları hiç geçmeyen sayıca az ama iri patladıktan sonra iz bırakan sivilcelerim var:(((

ben sımdı cuha ccegını denıycem

Back
X