• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler siyah noktalı cilt için ne önerirsiniz?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

war10ck

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2010
98
0
36
İstanbul
Kızlar merhaba, benim cildim karma ve T bölgesinde parlama oluyor. Yanaklarım kuru olmasına rağmen orada da yağ torbası , siyah nokta ve sivilce çıkabiliyor ... Cilt bakımı için gittiğimde benimle ilgilenen bayan cildimin gözeneklerinin çok dolu olduğunu söyledi, sivilce az ama siyah nokta çok var. Sanırsam cildim için kullandığım ürünler de pek işe yaramıyor, dermatolojik ürünlere geçmeyi düşünüyorum. Bioderma Sebium, La Roche Posay Effaclar gibi önereceğiniz seriler veya ürünler neler? Yardımlarınız için çok teşekkür ederim şimdiden:)

benimde burun üstünde alnımda çenemde çok siyah nokta ve gözenek vardı.2 aydır. effaclar k ve effaclar yıkama jelini kullanıyorum.kampanyalı görünce netten aldım LA ROCHE Effaclar K Krem (Akneli Ciltler in Yenileyici Bakm) *EFFACLAR YIKAMA JEL 50 ml HEDYEL - EczaLink.com / Online Salk, Kozmetik, Gzellik Alveri Sitesi önce etki yapmıyor gibi geldi ama her akşam effaclar ile yüzümü yıkayıp effaclar K kremi sürdüm 10 gün sonra cildimde bir farklılık oldu aldığım kutuyu bitirmek üzereyim cildimde farklılık artık daha çok belirgin oldu ,herkes ne kullandığımı soruyor.

ürünün cildine iyi gelmesine çok sevindim umarım aknelerden tamamıyla kurtulursun, ayrıca önerin için çok teşekkürler :) ... Bu arada bir sorum daha olacaktı , temizleyici yağlı ciltler için yazıyor üstünde de, cildi kurutuyor mu acaba?

benimde burun üstünde alnımda çenemde çok siyah nokta ve gözenek vardı.2 aydır. effaclar k ve effaclar yıkama jelini kullanıyorum.kampanyalı görünce netten aldım LA ROCHE Effaclar K Krem (Akneli Ciltler in Yenileyici Bakm) *EFFACLAR YIKAMA JEL 50 ml HEDYEL - EczaLink.com / Online Salk, Kozmetik, Gzellik Alveri Sitesi önce etki yapmıyor gibi geldi ama her akşam effaclar ile yüzümü yıkayıp effaclar K kremi sürdüm 10 gün sonra cildimde bir farklılık oldu aldığım kutuyu bitirmek üzereyim cildimde farklılık artık daha çok belirgin oldu ,herkes ne kullandığımı soruyor.

kesin çözümü var mı ? önerdiğiniz diğer arkadaslarınızda memnun kaldı mı ?

Back
X