Sivilceli Ciltler Siyah noktalardan kurtulmak ve gözenekleri sıkılaştırmak için ne yapmalıyım???

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

jade88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2009
203
3
kulladıgınız ve memnun kaldıgınız bir ürün var m??siyah nokta cok var ve gözeneklerim geniş..:uhm::uhm:

gözenek hangisi oluyor? nasıl bir şey canım.emin olmak istiyorum bildigimin dogrulugundan.

gözenek hangisi oluyor? nasıl bir şey canım.emin olmak istiyorum bildigimin dogrulugundan.

canım gözenekler işte bildğimiz :kaydirigubbakcemile3

benim burnumda ve yanakalrımda geniş gözenekler var..siyah noktları sıkınca gözenekelr geniş geniş kalıor...nasıl kapanır sıkılaşır bu gözenekler????:uhm:

Clean & Clear Siyah Nokta Temizleyici 150 gr Günlük Peeling için Krem şuan indirimli aldım eczanede 27 lira vimjodan 17 liraya almıştım ve siyah noktaları ilk kullanımdan itibaren yok etmeye başlıyor dene begencegine eminim

kulladıgınız ve memnun kaldıgınız bir ürün var m??siyah nokta cok var ve gözeneklerim geniş..:uhm::uhm:

ben yıllardır mucadele veriyorum iyi marka ürünlerde kullanmama rağmen doktor tedavisi altında gene de kurtulamadım bi çare bulan olursa lütfen yazsın ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…