• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Siyah Noktalardan Kurtulmak için;

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

civciv26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2009
70
1
86
Ankara
Burun, çene ve alın bölgesindeki siyah noktaları temizlemek için doğal yöntemleri tercih edebilirsiniz.Derinlemesine temizlik özelliği olan elma sirkesi; siyah noktaların temizliği için etkili bir yöntem. Düzenli kullanımda sadece 2 haftada siyah noktalarınızdan tamamen kurtulabilirsiniz.

Kolay bulunabilir malzemelerle pratik yöntemle uygulayabileceğiniz elma sirkesi formülü cildinize parlaklık kazandıracak!

Elma Sirkesi Buharı

Malzemeler,

3 yemek kaşığı elma sirkesi

Yarım su bardağı su

Hazırlanışı ve Uygulaması,

Orta boy bir cezvede su ve sirkeyi karıştırın.

Cezveyi ocağın üzerine alıp bir taşım kaynatın.

Kaynamış karışımı geniş bir kaba alın.

Öne doğru eğilerek yüzünüzü elma sirkesi buharına tutun.

Buhar kaybını önlemek için başınızın üzerinden yanlara doğru gelecek havlu örtün.

15 dakika bu şekilde bekleyin.

Uygulama sonrası kaynattığınız elma sirkesi karışımıyla yüzünüzü silin.

Ilık suyla durulayıp yumuşak hareketlerle kurulayın.

Elma sirkesi buharını haftada 2 kez uygulayabilirsiniz. Özellikle gece uyumadan önce yaparsanız daha etkili sonuç alabilirsiniz.

bunu bnde görmüştümde ya siyah noktalar gttikden sora delikler kalıomu acaba deliklerde siyah nokda gbi duruo yani nerdeyse

ben avonun mikrotanecikli yüz temizleme jelleriyle her akşam yüzümü yıkıyorum.ve yumuşak bir kesenin üzerine hafif bi duş jeli döküp yavaş yavaş asla tahriş etmeden kese yapıyorum arkadaşlar. vücudunuzu kese yapınca çıkan böyle yağlı şeylerden az da olsa çıkıyor yüzümden. hem birkaç sivilce izim vardı onlar azaldı hem siyah noktalarım azaldı hemde artık bir tane bile sivilcem çıkmıyor.bu arada benim cildim çok yağlı

arkadaşlar bende 3 haftadır akşamları neutrigine yüz tem. jeliyle yıkıyorum,clen clear siyah nokta temizleme suyuyla siliyorum ve isotrexsin jeli göz çevrem hariç tüm yüzüme uyguluyorum.sabah isotrexsini yüzümden hafif ovarak çıkarıp jelle yıkıyorum iyice.sonra neutrigine karma ciltler için olan nemlendiriciyi sürüyorum. ve gözeneklerim şuan için temizlendi vede cildim ışıldadı inanın.

evet bu buhar gerçekten etkili.. siyah noktolarım tamamen geçti diyemem ama devamlı uygulansa geçebilir.. en düzensiz yaptım

Back