• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Siyah Noktalardan Kurtulduuum :)

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

elifkoc10

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2013
7
0
16
İstanbul
Ben uzun zamandır siyah nokta sorunu çeken birisiyiim ne kadar krem kullandıysam geçmedi bu illetler :P daha sonra bu tarifi bulduktan sonra 2 hafta içinde siyah noktalarıııım kaybolduuuu :)
Elma Sirkeli Buhar Banyosuu
Malzemeler
-Yarım su bardağı su
-3 yemek kaşığı elma sirkesi
Hazırlanışıı
Yarım su bardağı su ile 3 yemek kaşığı elma sirkesini orta boy bir cezvede karıştırıyoruzz :) cevzeyi ocağın üstüne alıp kaynatıyoruz kaynan karışımımızı geniş bir kaba alıyoruz :)
Uygalanışıı
Başımıza bir tülbent koyuyoruz ve kabın önüne kafamızı eğiyoruzz 15 dakika bekliyoruuz daha sonra ılık suyla kuruluyoruzz hanımlaar :)

Haftada 2 kez uygulamamız lazıım bide ben gece yatmadan önce yaptıım daha etkili oldu gibii düzenli kullanımda 2 hafta sonra siyah noktalarımdan kurtulduuuuuum :)
Not:Ben buhardan sonra yarı yarıya sulandırılmış elma sirkesiyle yüzümü sildiim.

akşam mutlaka deneyeceğim :)

Bi şey soracagım o ocakta kaynarken mi bizde tülbent kapatıp 15 dakika bekleyecez? yoksa indirdikten sonra mı bu işlemi yapacağız?

akşam mutlaka deneyeceğim :)

Bi şey soracagım o ocakta kaynarken mi bizde tülbent kapatıp 15 dakika bekleyecez? yoksa indirdikten sonra mı bu işlemi yapacağız?

yok kaba alıyoruz yazmış kaynarken yaparsak haşlanabiliriz bence :D

elma sirkesiyle ilgili paylasim vardi kadinlar kulübü giris sayfasinda..
ordaki yazilanlari uygulamissin sanirim :3:
bende denemek istiyordum ama bir türlü kalkip hazirlayacak istegi göremedim kendimde :9:
ama mutlaka denemek istiyorum bende..

o yari yariya sulandirmis elma sirkesi ne kadardi
yani ceyrek litre su ve ceyrek litre elma sirkesimi.. ?:26:

elma sirkesiyle ilgili paylasim vardi kadinlar kulübü giris sayfasinda..
ordaki yazilanlari uygulamissin sanirim :3:
bende denemek istiyordum ama bir türlü kalkip hazirlayacak istegi göremedim kendimde :9:
ama mutlaka denemek istiyorum bende..

o yari yariya sulandirmis elma sirkesi ne kadardi
yani ceyrek litre su ve ceyrek litre elma sirkesimi.. ?:26:

yok canıım ben bu tarifi başkasından aldıım :) evet aynen öyle ne kadar su koyduysan o kadar elma sirkesii

yok canıım ben bu tarifi başkasından aldıım :) evet aynen öyle ne kadar su koyduysan o kadar elma sirkesii

kızlar ben elma sirkesiyle siliyorum yüzümü yaklaşık bir hafta oldu çuha çiçeği çayı aldık aktardan bide ondan içiyorum inş bitecek bu sefer sivilce kabusu :D :D

doktorun tavsiyesiyle clydoxl jel kullandım bunrum acaayip siyah nokta doluydu şuanda hepsi kayboldu.Çok mutluyum :)))

Back
X