Sivilceli Ciltler Siyah Noktalara son!

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

rabismaymit

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2011
69
0
Kızlar o kadar çok ünlü markanın ürünlerini kullandım ki..Neutreguna,loreal,garnier,dermokil,dove vs vs..en iyisi siyah noktalar için Rosense temizleme köpüğü ve toniği..gözenekler özellikle burundaki siyah noktalar temizleniyo eskisine oranla çok daha iyi oluyor..1 seri bitirdim şimdi tekrar alıcam..YKM vsde satılıyor..

çoğu yerde var tatlım başka markaları da mevcut.tamamen doğal bir ürün..gülsuyunun köpük versiyonu..çok çok etkili..diğer markaları bilmiyorum ama rosense kullandım ben artık siyah noktalarım çok azaldı

Ben saf gülsuyu aldım tonik olarak evet kötü kokuyo :KK1: Ama daha doğru düzgün kullanamadım çünkü dibinde kalan başka bi toniğimi bitirmeye çalışıyorum bitince gülsuyunu düzenli kullanmaya çalışıcam :) Benimkinin de petek markası. Gerçekten de etkili oluyomu ya ne kadar sürede faydasını gördün canım?

Siyah noktalara kesin çözüm yok maalesef. Ne kullanırsanız kullanın bıraktığınızda eski haline geliyor. O yüzden bakımı yıllarca devam ettirmek gerekiyor. Bazılarının cildi ne kadar güzel. Tek bir siyah nokta yok. Sıkı bir cilt. Yaratılış işte..

Son düzenleme:
1 ay kadar düzenli kullandım tatlım önce temizleme köpüğü sonra toniği(gül suyu da bir toniktir ancak tonik yazanı E vitaminiyle zenginleşmiş olanıymış) gerçekten çok faydasını gördüm kesinlikle tavsiye ediyorum..neutregena da çok güzel temizliyor falan ama gözenekleri açtı bende..bu ise siyah noktalarımı azalttı..hem de doğal..

Kızlar bi de bana asıl etki eden temizleme köpüğüydü sanırım bazen üşenip toniği sürmüyodum ama köpükle mutlaka temizlerdim

slm kizlar bende almanyadan bi ürün aldim hem maske hem peeling hemde temizleyici olarak kullanilabiliyormus ama ben hicbir etkisini görmedim..düzenli olarak 7 gün kullanirsak geciyorumus ama benim burnumdaki siyah noktalar hala duruyo.. dermatologlarla üretilmis biseymis ismide neutrogena visibly clear 5-7 euro verdim tam hatirlamiyorum
sizin bana örenebileceginiz bisey varmi ?

of of of yıllardır çekıyorum bu derdi burnumun üstü hep siyah nokta dolu naaptımsa geçmedi kimyasal peeling geçiriomuş diye duydum ama fiyatı cok yuksekti hemde bıkaç seans dediler :KK43::KK59:

X