Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları
Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
1 yemek kaşığı yoğurt
1 tatlı kaşığı mısır unu
Limon kabuğu rendesi
1çay kaşığı kil
Bunları karıştırıp özellikle T bölgesine sürün kızlar 15 dakika beklettikten sonra pamukla yüzünüzden fazlasını alıp ılık suyla yıkayın..
Kullandığınız tonikle özellikle siyah nokta bulunan bölgenizi ovuştura ovuştura silin..
Pamukta siyah noktalarınızı göreceksiniz..
ayy çok sağol tatlım ya verdiğin karışımı yüzüme uyguladım ve mükemmel sonuç aldım siyah nokta da neymiş o ne ya krem de sürünce pürüzsüz oldu yüzüm çooook teşekkür paylaşım için tuttum ben bunu
hımmm kızlar ayrıca yararı olurmu bılmem ama benımde cok sıyah noktam vardı bu evde yapılan seylerı zmanala surmeyı bıraktım bende bu sıyah nokta bantları varya buruna alna ve ceneye yapıstırılan onlardan aldım bı yapıstırdm btun sıyah noktamı aldı ınanın 10 tl nıveanın ayrıca watsonsın kendı marksınında varmıs arkdsım cok memnun 6 tl ondan alıcam cok ıse yarıyo gerckten bant dıyodm ben temızlmez ama ınann cok fark edıyo
önce bunu dene derim o bandın içeriğini bilmiyosundur yüksek ihtimal ama bunu kendi ellerinle hazırlıyosun benim cildim kuru olmasına rağmen pamuk gibi oldu kesinlikle tavsiye ederim içindekiler belli ve doğal
1 yemek kaşığı yoğurt
1 tatlı kaşığı mısır unu
Limon kabuğu rendesi
1çay kaşığı kil
Bunları karıştırıp özellikle T bölgesine sürün kızlar 15 dakika beklettikten sonra pamukla yüzünüzden fazlasını alıp ılık suyla yıkayın..
Kullandığınız tonikle özellikle siyah nokta bulunan bölgenizi ovuştura ovuştura silin..
Pamukta siyah noktalarınızı göreceksiniz..
Dermatoloğa gitim bu gün. Bu karışımı sordum, özellikle limonun cilde zararlı olup olmadığını. Hiç bir sorun olmaz dedi. Yinede cilt hassasiyet gösterirse kullanmayın diye de ekledi. Mısır unu da fazla yağı emiyormuş. En azından bir kere deneyin derim.