Maske Tarifleri Siyah noktalara Peeling Maskesi

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

eftelya157

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2012
23
4
Evet Baaayanlar :)
Aslında tarif tabii ki bu işlerin piri Suna Dumankaya'ya ait ama ben biraz değiştirip uyguluyorum, herkese de tavsiye ediyorum.
MAlzemeler:
-Yüz kili
-Mısır Unu
-Gül Suyu
-Acı Badem Sütü

Öncelikle 1 tatlı kaşığı kili gül suyuyla ıslatıp 1 dakika kadar kilin erimesini bekliyoruz,
Üstüne 1 tatlı kaşığı mısır unu ve 1 tatlı kaşığı kadar da badem sütünü ekliyoruz,
Hepsini karıştırıp kremden koyu bi kıvama getiriyoruz, temiz hatta mümkünse banyodan çıkmış yumuşamış yüzümüze,boyna uyguluyoruz.
20 dk kadar bekletip, kuruyan maskeyi ovarak çıkarıyoruz yüzümüzden, ılık su ile de yıkıyoruz..
Sonra kullanıdığınız bi yüz kremi uygulayın cilt tipinize uygununu zaten bilirsiniz hem siyah noktalardan arınmış hem de taptaze bi ciltle sabaha uyanıyoruz..Ohhh..
Haftada 1 kere yapmak da yeterli olacaktır.

(kıvamını tutturmak için mısır ununu artırabilirsiniz.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…