Maske Tarifleri siyah noktalara maske

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

OzOkuN

AdaNehir
Kayıtlı Üye
2 Mart 2009
1.928
0
merhaba arkadaşlar benim cildim çok yağlı ve yüzümde felaket siyah nokta vardı ama bu maske çok çok iyi geldi yüzüme

1 tatlı kaşığı yoğurt
1 çay kaşığı kadar karbonat

karbonatı kendinize göre ayarlarsınız ben biraz daha fazla koyuyorum.bu karışımı temiz yüzünüze sürüp 20 dk kadar bekletiyorsunuz eğer çok yanma yaparsa daha az bekletirsiniz. cildiniz hassassa kızarıyor ama 10-15 dk ya geçiyor. ve sonrasında nemlendirici sürün derim. 3 günde bir den daha sık yapmayın a.s.

yogurt ve lımon suyu ıle yapıorm bunu bende ılk 2gun yuzum bembeyaz oluo boynum bronz yuzum bembeyaz cok komık görunooo

Paylaşım için teşekkürler. Bende de siyah nokta sorunu var. Umarım iyi gelir.

bu karışımı bi saat bekletiyorum ben..yüzüme boynuma sürüyorum çok güzel oluyorum...:)

siyah noktalar için karbonatı suyla karıştırıp boza kıvamına gelince burnuma ve çevresine sürüyorum..kuruyuncaya kadar bekletiyorum..ılık sıyla yıkıyorum şahaneee oluyo...üstüne nemlendirici sürüyorum sonra..yumuşacık yapıyo yahu...

bugun denıcem inşallah işe yarar bendede çok siyah nokta var :KK43: ama 5 gündür yeni aldığım cilt bakım ürünlerini kullanıyorum dermokozmetik ürünler bi zararı olurmu bunu yapsam kafam karıştı.

bu maskeyi bir defa denemiştim yüzümü çok yaktı vede kızartmıştı.tekrar denemeye başlıyabilirim.kızarması normalmiş galiba

bu maskeyi bir defa denemiştim yüzümü çok yaktı vede kızartmıştı.tekrar denemeye başlıyabilirim.kızarması normalmiş galiba

benm azcık kızarıo canm ama senin çok kızarıosa fazla bekletmeyeblrsin.ben 20dk bekletiorm.

bende yoğurt ve karbonatı yaptım ilk baş yakıyo ama kurudukça geçiyo aklinialirimsmileyaklaşık yarım saat bekletip soğuk suyla yıkadım..
ben siyah noktalar için değilde daha çok sivilce lekeleri için yapıyodum...şimdi bir taşla 2 kuş vurmuş oldumsüprizzzzz

boyle maskeleri ve yorumlari gorunce heveslenip yapiyorum ama bi ise yaramayinca foss diye kaliyorul:KK70: insallah bu ise yarar denicem bunuda :KK70:

X