Maske Tarifleri Siyah noktalara karşı ayrıca bakım sağlayan yöntem

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

morphine

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2011
352
21
Merhabalar :)
Geçenlerde youtube'da izleyip bir süredir yaptığım ve memnun kaldığım birşeyi paylaşmak istedim.
Zaten çok basit denemenizde de fayda var diye düşünüyorum çünkü ben memnun kaldım.
Bir nevi kendi siyah nokta bandımızı yapıyoruz ve sonrasında cildiniz bebek gibi hissediyor,rahatlamış böyle.
İhtiyacımız olan şey bir kaba bir yumurta beyazı çırpın bir güzel,yüzünüze siyah nokta olan yerlere sürün,komple tüm yüze sürmeyin yani ve göz çevresinden kaçının.
Sürdükten sonra kurumasına izin vermeden alın tuvalet kağıdı ya da peçete yapıştırın üstüne,elinizle de haifiçe bastırın,yapışsın iyice.
tüm problemli bölgenize yapın bunu,bir kaç dakika da kuruyor zaten,sonra yavaşça çekip çıkarın kağıtları.
bir on saniye öyle bekleyip güzelce yıkayın.
Bu kadar :)
kalan yumurta beyazı ziyan olmasın istiyorsanız bir minik omlet felan yapabilirsiniz bilmiyorum onu :KK70:

sizde uyguladıktan sonra memnun kalırsanız yazın lütfen,merak ettim :)
hemde kırk saat yüzde bekletmeye gerek kalmıyor,gerçekten pratik ^^

X