Sivilceli Ciltler siyah noktalara buhar ve kulak cöpü

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
K

keciii

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi keciii
benim burnumdaki syah noktalar cok feci icine gömülmüstü ve inanin denemdigim yol kalmadi ama bitürlü cikaramdim( dün düsündüm düsüdnüm nasil cikarsam diye ve buldum kaydirigubbakcemile5 suyu ketelde kaynattim leyene doldurdum icine poste cay papatya koydum havluyu cektim kafama 15 dakika bekledim yüzüm yus yumusak oldu..ve bütün igren siyah noktalar kabardi sonra iki kulak cöpünü noktalarin üzerine bastirdim yani iki cöple sikistirdim .. noktalar cogaldikca pamukla temizleyip devam ettim ve su an inanirmisiniz yani tek tük kaldi ilk defa burnumu noktasiz gördümkaydirigubbakcemile5 cok kolay oldu sikistirdigim n hepsi firladi cok igrencdiiii bööööö..ama vallah kizlar tavsiye ederim ayrica buhar suratima harika geldi yumusacik tertemiz oldu...umarim anladiniz sizinle paylasmak istedim basit ve bedeava bi yöntem :)))..

• Konu Sahibi keciii
benimde çok vardı önceden. ama peelinglerle falan kurtardım. şimdi her sabah uyandığımda ve yatarken buz kalıplarına doldurduğum sodayı sürüyorum, yeniden çıkmasınlar diye. sanada tavsiye ederim gözenekleri sıkışlarştırıyo çünkü. ve siyah nokta oluşumunu, tekrar o gözeneklerin içinin dolmasını engelliyo.

• Konu Sahibi keciii
kulak çubuğuyla değil ama pamukla hep yapıyorum bide tekrar çıkmasa lanet şeyler
gülsuyu sodalı buz denemediğim şey kalmadı.kaderim heralde artık kabullenme safhasına geçtim.

• Konu Sahibi keciii
kulak çubuğuyla değil ama pamukla hep yapıyorum bide tekrar çıkmasa lanet şeyler
gülsuyu sodalı buz denemediğim şey kalmadı.kaderim heralde artık kabullenme safhasına geçtim.

cildin yağlıysa gülsuyu deneme dahada yağlandırıyo buda siyah noktalara davetiye çıkartıyo. gülsuyunun yağlı ciltlere iyi gelmedinide gurbaa prensesten öğrenmiştim sağolsun.
yine burdan öğrendiğim ve o maske sayesinde siyah noktalarımı geçiridğim tarifi yazayım dene istersen. (tarifi veren arkadaşa çok teşekkürler kim olduğu aklımda kalmadı ama)
1 yumurta akı,
4 tatlı kaşığı mısır unu,
2 tatlı kaşığı süt.
bunları karıştırıp yüzüne sür. ben yarım saat bekletiyorum. sonra yıkıyorum ılık suyla. peşinede buz soda sürüyorum.
haftada 1 veya 2 kez yapıyorum bu peelingi. arada balda katıyorum. tavsiye ederim.

• Konu Sahibi keciii

bende 2 kez denedim o maskeyi ama sanırım çok derindeler biraz zaman alacak çıkmaları
çok teşekkür ederim canım.

• Konu Sahibi keciii
neutrogena ürünleri kullanıyorum ben, haftada bir maske günlük olarak yüz yıkama jeli ve tonik gerçi ben günlük değilde 2-3 günde bir kullanıyorum çok uzun süre gidiyor, ve yüzünüz pürüzsüz oluyor, bende çok fazla şey denedim ama hiçbiri etkili olmamıştı, denerseniz farkı görürsünüz toplam fiyatı 35-40 tl civarında olmalı 2-3 ay gittiğinide düşünün ama..

• Konu Sahibi keciii
bu tarifi denedim ve hic bir yarari olmamisti...

• Konu Sahibi keciii
neutrogenanin peelingi bana cok iyi geliyor simdi peeling ped 'lerinden kullaniyorum idare ederler..ama kesinlikle siyah noktalarimi neutrogenada cikaramadi cünkü benimkiler icine gömülmüs resmen yaasenağlama

neutrogenanin peelingi bana cok iyi geliyor simdi peeling ped 'lerinden kullaniyorum idare ederler..ama kesinlikle siyah noktalarimi neutrogenada cikaramadi cünkü benimkiler icine gömülmüs resmen yaasenağlama

aynen canım benimkilerde içine gömülmüş durumda.üstündeki deriyide zedelemek korkusuyla çok soyma işlemi yapamıyorum.sinir oluyorum ya sinirrsenağlama

benimde aynı canım içine gömülmüş ve birsürü var, hem burnumda hem yanaklarımda ama 3 ünüde aynı anda kullanman lazım yada bazı ecz.de cilt uzmanları ücretsiz geliyo onlardan birine randevu al ve muayene ol, hem daha yararlı olur senin açından..

ben 2 gün önce yaptım buhardan sonra kulak çöpü ile sıktım kızarıklıklar oluştu ve hala geçmedi:1no2: ne yapıcam şimdi???:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…