K
keciii
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi keciii
kulak çubuğuyla değil ama pamukla hep yapıyorum bide tekrar çıkmasa lanet şeyler
gülsuyu sodalı buz denemediğim şey kalmadı.kaderim heralde artık kabullenme safhasına geçtim.
cildin yağlıysa gülsuyu deneme dahada yağlandırıyo buda siyah noktalara davetiye çıkartıyo. gülsuyunun yağlı ciltlere iyi gelmedinide gurbaa prensesten öğrenmiştim sağolsun.
yine burdan öğrendiğim ve o maske sayesinde siyah noktalarımı geçiridğim tarifi yazayım dene istersen. (tarifi veren arkadaşa çok teşekkürler kim olduğu aklımda kalmadı ama)
1 yumurta akı,
4 tatlı kaşığı mısır unu,
2 tatlı kaşığı süt.
bunları karıştırıp yüzüne sür. ben yarım saat bekletiyorum. sonra yıkıyorum ılık suyla. peşinede buz soda sürüyorum.
haftada 1 veya 2 kez yapıyorum bu peelingi. arada balda katıyorum. tavsiye ederim.
bu tarifi denedim ve hic bir yarari olmamisti...cildin yağlıysa gülsuyu deneme dahada yağlandırıyo buda siyah noktalara davetiye çıkartıyo. gülsuyunun yağlı ciltlere iyi gelmedinide gurbaa prensesten öğrenmiştim sağolsun.
yine burdan öğrendiğim ve o maske sayesinde siyah noktalarımı geçiridğim tarifi yazayım dene istersen. (tarifi veren arkadaşa çok teşekkürler kim olduğu aklımda kalmadı ama)
1 yumurta akı,
4 tatlı kaşığı mısır unu,
2 tatlı kaşığı süt.
bunları karıştırıp yüzüne sür. ben yarım saat bekletiyorum. sonra yıkıyorum ılık suyla. peşinede buz soda sürüyorum.
haftada 1 veya 2 kez yapıyorum bu peelingi. arada balda katıyorum. tavsiye ederim.
neutrogenanin peelingi bana cok iyi geliyor simdi peeling ped 'lerinden kullaniyorum idare ederler..ama kesinlikle siyah noktalarimi neutrogenada cikaramadi cünkü benimkiler icine gömülmüs resmen yaasenağlamaneutrogena ürünleri kullanıyorum ben, haftada bir maske günlük olarak yüz yıkama jeli ve tonik gerçi ben günlük değilde 2-3 günde bir kullanıyorum çok uzun süre gidiyor, ve yüzünüz pürüzsüz oluyor, bende çok fazla şey denedim ama hiçbiri etkili olmamıştı, denerseniz farkı görürsünüz toplam fiyatı 35-40 tl civarında olmalı 2-3 ay gittiğinide düşünün ama..
neutrogenanin peelingi bana cok iyi geliyor simdi peeling ped 'lerinden kullaniyorum idare ederler..ama kesinlikle siyah noktalarimi neutrogenada cikaramadi cünkü benimkiler icine gömülmüs resmen yaasenağlama
neutrogenanin peelingi bana cok iyi geliyor simdi peeling ped 'lerinden kullaniyorum idare ederler..ama kesinlikle siyah noktalarimi neutrogenada cikaramadi cünkü benimkiler icine gömülmüs resmen yaasenağlama