Maske Tarifleri Siyah noktalara asprin maskesi...........

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
B

berylla

Ziyaretçi
4-5 tane bildiğimiz asprini alıyoruz içine 2-3 damla limon suyu karıştırıp yüzümüzde 5 dakika bekletiyoruz siyah noktalara elveda diyoruz hassas ciltlere haftada 1.eğer cildiniz sivilceliyse 2-3 adet asprin 1 çay kaşığı bebek pudrası azıcık limon suyu karıştırıp sivilvce üzerine sürülüp yine 5 -10 dakika bekletilir haftada 1 kere yaplır ...kaydirigubbakcemile3

ya canım bebek aspirinimi yoksa büyükler için olanmı??

bu maskeyi çoktandır yapmıyordum anımsattığın için teşekkürler bu maskeyi kuruyunca önce ovarak(sürterek) yüzünüzden çıkartıp durularsanız peeling görevi de yapar

ise yariyormu gercekten?
denemem lazim bir gün... ama bizim evde asprin cook nadir bulunur...

bende bugün yaptım ama bi değişiklik göremedim

bir tane desen hadi neyse ama 4-5 bes tane fazla degilmi sonucta yuzden iceri girecek kas yapalim derken goz cikartmak misali.ben kil maskesini kullaniyorum cokta memnunum siyah noktalari yokediyor

siyah noktalar kolay kolay sıkılmanın dışında dışardan bi etkiyle yok olmuyo bence:KK43: yeni oluşması önlenebilir belki

X