Maske Tarifleri Siyah noktalar

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

Afilli_kiz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2013
2.102
56
113
Kızlar siyah noktalarlar ilgili sorunum vardı zaten, normalde kilo maskesi yaparım ama bu şekilde denememiştim illa ki bilenleriniz vardır şu an dustan çıktım hemen yazıyorum etkisi çok hoşuma gitti paylaşayım dedim

1 tatlı kaşığı kil
1 tatlı kaşığı elma sirkesi

Benim cildimin hassas olan bölümleri hafif kızardı çok iyi temizliyor siyah noktalarım çok azaldı ilk defa denediğim halde

[video]http://m.youtube.com/watch?v=eL-lh43OyCw[/video]

Tarifi burdan aldım, çok güzel tarifler veriyor tavsiye ederim diğer videolarını da

canim elma sirkesini ben de denedim ama, seyrelterek... Korktum direk surmekten, tabi kilsiz olarak denedim:18:

direk etki gosterdi sivilcelerime, siyah noktalarim icin daha bi gelisme goremedim simdilik

canim ben de bugday tenliyim o yuzden istiyorum bembeyaz olmak, valla konuyu okudum bastan asagi. Biri yuzu o kadar acilmis ki boyunla arada fark olmus oraya da surecekti...

Ben her banyoda iyi bir kese yapiyorum acildi yazdan kalma amele yaniklarim

Ben de yapıyorum haftada 1 ama hani şu bikinide kapalı kalan yerler kadar beyaz olayım istiyorum bu yaz hiç denize gitmedim ama hala var renk farkı göğüs bölgesiyle falan

Ben de yapıyorum haftada 1 ama hani şu bikinide kapalı kalan yerler kadar beyaz olayım istiyorum bu yaz hiç denize gitmedim ama hala var renk farkı göğüs bölgesiyle falan

Benim gecti canim keseyle :) Gerci ben de bir kez girdim denize o da sabahin 7 siydi
Belim sirtim kaldiysa ama bisi diyemiciiim oralar arka goremiyorum, her seferinde anne gel kesele de diyemiyorum

Benim gecti canim keseyle :) Gerci ben de bir kez girdim denize o da sabahin 7 siydi
Belim sirtim kaldiysa ama bisi diyemiciiim oralar arka goremiyorum, her seferinde anne gel kesele de diyemiyorum

Canım şu uzun olanları var ben de bir tane de ele geçirilen var uzun olanla sırtımı yapıyorum tabi elle yapmak gibi olmuyor ama olsun

Ben de her banyoda yapayım o zaman gider belki hepsii

Canım şu uzun olanları var ben de bir tane de ele geçirilen var uzun olanla sırtımı yapıyorum tabi elle yapmak gibi olmuyor ama olsun

Ben de her banyoda yapayım o zaman gider belki hepsii

Bi de ben neden beyaz olmak istiyorum biliyor musun :) Kara kuru tabirine uymamak icin

Bi de ben neden beyaz olmak istiyorum biliyor musun :) Kara kuru tabirine uymamak icin

Doğru valla canım bu lafı alalım en azından ağızlarından
Önceki yaz çok bronzlaşmıştım bana sorsan çok güzelim sanıyordum annem dedi kızım çok yandın kara kuru oldun gözlerinde bir tuhaf görünüyor yanma daha
Ay bana bir çirkin görünmeye başladı o renk gidiyorum geliyorum aynaya çirkin çirkin, bu yaz hiç girmedim denize o yüzden
Söze takılmamıştım ama doğru valla en sinir olduğum tabirlerden biridir bir de tutsam kırılacaksın diyorlar ya tut bakalım kırılıyor muyum diyesim geliyor

En çok da bronzlaşmanın aslında ne olduğunu öğrendiğimden beri üzüldüm ne yapmıştım bunca zaman derime diye

Son düzenleme:

Canim yok ben dedigim gibi kara kuru lafindan kacinmak icin hep uzak dururrum gunesten, zararlarini da Bilim ingilizcesi I dersinde okudugmuz makalede hocmaiz gozumuze sokmustu, sanirim o gunden sonra kimse gunesin altina yatmadi :)

kirilicaksin bir de bizim burda yeni moda degnek gibisin bi tane carpasim geliyor agizlarina

Tövbe yarabbim yaa bu üretkenliklerini başka alanlara yöneltseler bizler uğraşacaklarına

Son düzenleme:
kızlar gerçekten işe yarıyomu bu tarif çünkü çok yoğun siyah noktalarım var

kızlar gerçekten işe yarıyomu bu tarif çünkü çok yoğun siyah noktalarım var

cildin yağlıysa tüm cildine uygulayıp 20 dk beklet canım eğer kuru hassassa sadece siyah nokta olan yerlere uygula benim hassas olan yerlerde kırmızı lekeler oluştu mesela ama bir süre sonra geçti, uygulamadan önce yüzündeki tüm yağı kiri arıtmak için ıslak mendille silebilirsin ya da sabunla yıkayabilirsin

yüzünü hafif ılık suyla yıkayıp tonikle hemen tonik olarak ben lavanta suyu kullanıyorum yıkadıktan sonra kurularken çok narin davranmalısın ama canım hassaslaşıyor cilt

ben çok faydasını gördüm deneyip memnun kalırsan haber verirsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…