- 27 Ocak 2009
- 520
- 2
- 30
-
- Konu Sahibi denizaysim
kızlar ben yaklaşık bi haftadır gül suyu kullanıyorum,gözeneklerim büyük ölçüde geçti,yanağımdaki ve burnumdaki siyah noktalar da baya azaldı ve küçüldü.denemenizi tavsiye ederim..
gülsuyunu kedinmi yaptın yoksa aldınmı doğal olanını nasıl temin edebilirim.:teytey:
arkadaşlar clean clear siyah nokta temizleyicisi alın yıkamadan kullanılanlardan pahalı değil sabah akşam sürün inanın faydasını göreceksiniz ben halen kullanıyorum gece yatarken felan burnuma sürüyorum ama sürerken gözlerimi kapatıyorum onun kokusu nedense gözlerimi 3 saniye gibi kısa süre yakıyor ama gerçekten güzel işe yarıyor ben memnunum
bende hem temizleyicisi var hem de peelingiarkadaşlar clean clear siyah nokta temizleyicisi alın yıkamadan kullanılanlardan pahalı değil sabah akşam sürün inanın faydasını göreceksiniz ben halen kullanıyorum gece yatarken felan burnuma sürüyorum ama sürerken gözlerimi kapatıyorum onun kokusu nedense gözlerimi 3 saniye gibi kısa süre yakıyor ama gerçekten güzel işe yarıyor ben memnunum
cnm benimki eyüp sabri tuncerin..orjinaldir diye düşünüyorum ama kesin olarak bilmiyorum maalesef:1no2:
ewt bunu da kullanmıştım güzeldi..ama bitince dewamını almadım.bi de bana sanki içinde çok kimyasal varmış gibi geldi.dediğin gibi çok kötü kokuyo çünkü..
enjektorle temızleyıp herangı bı antıbıyotıgı suda erıtıp surun kızımda denedık kesın kokten cozum
bnde duymuştum enjektör yöntemini