Siyah Noktalar

denizaysim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2009
520
2
30
bunu bi yerde okudum.
kolay bir yöntem::emir_bebek:
Elma sirkesi. Yarım su bardağı suya, 3 çorba kaşığı kadar elma sirkesi ekleyip iyice kaynatın. Daha sonra ateşi kısın ve başınıza bir örtü örtüp, yüzünüzü buhara tutun. Bu şekilde yüzünüze 15-20 dakika buhar verin.

Daha sonra yarı yarıya sulandırılmış elma sirkesiyle yüzünüzü silin. Bu işlemi haftada 2 kez tekrarlayabilirsiniz. Düzenli olarak yapılan işlem sonucunda siyah lekelerin yok olduğunu ve cildinizin parladığını göreceksiniz.

evet buhara tutmak iyi değil. bana dove sabun çok iyi geliyordu ya siyah nokta falan görünmüyordu ama sabunu da cilde zararlı dediler bıraktım. şimdi normal bir cilt temizleme jeliyle yıkıyorum ama siyah noktalar çıktı burnumda.

avon un soyulan maskesi var. japon pirinci falan yazıor.avonun tek o ürününü begendm zaten acayp guzel temzlıyor siyah noktaları 1 guın sıah noktasz gezdm :KK70:

gece yatarken suyla seyreltilmiş limon sürmek...ya da patatesi rendeleyip suyunu sürmek de ertesi gün görünümünü azaltıyo..
ama ne yaparsam yapayım sürekli etki diye birşey yok...

kızlar ben yaklaşık bi haftadır gül suyu kullanıyorum,gözeneklerim büyük ölçüde geçti,yanağımdaki ve burnumdaki siyah noktalar da baya azaldı ve küçüldü.denemenizi tavsiye ederim..

kızlar ben yaklaşık bi haftadır gül suyu kullanıyorum,gözeneklerim büyük ölçüde geçti,yanağımdaki ve burnumdaki siyah noktalar da baya azaldı ve küçüldü.denemenizi tavsiye ederim..

gülsuyunu kedinmi yaptın yoksa aldınmı doğal olanını nasıl temin edebilirim.:teytey:

arkadaşlar clean clear siyah nokta temizleyicisi alın yıkamadan kullanılanlardan pahalı değil sabah akşam sürün inanın faydasını göreceksiniz ben halen kullanıyorum gece yatarken felan burnuma sürüyorum ama sürerken gözlerimi kapatıyorum onun kokusu nedense gözlerimi 3 saniye gibi kısa süre yakıyor ama gerçekten güzel işe yarıyor ben memnunum :KK66:

gülsuyunu kedinmi yaptın yoksa aldınmı doğal olanını nasıl temin edebilirim.:teytey:

cnm benimki eyüp sabri tuncerin..orjinaldir diye düşünüyorum ama kesin olarak bilmiyorum maalesef:1no2:

arkadaşlar clean clear siyah nokta temizleyicisi alın yıkamadan kullanılanlardan pahalı değil sabah akşam sürün inanın faydasını göreceksiniz ben halen kullanıyorum gece yatarken felan burnuma sürüyorum ama sürerken gözlerimi kapatıyorum onun kokusu nedense gözlerimi 3 saniye gibi kısa süre yakıyor ama gerçekten güzel işe yarıyor ben memnunum :KK66:

ewt bunu da kullanmıştım güzeldi..ama bitince dewamını almadım.bi de bana sanki içinde çok kimyasal varmış gibi geldi.dediğin gibi çok kötü kokuyo çünkü..

bende hem temizleyicisi var hem de peelingi
peelingi ilk zamanlar 1-2 kullanımımda fayda etmişti ama ara vermiştim,tekrar başladığımda o kadar etki etmedi :1no2:
Temizleyicisiyse hiç fayda etmedi diyebilirim.Yüzü güzel temizliyor,pamuk simsiyah oluyordu ama siyah noktalarıma hiç bir faydası olmadı(her gün kullanmama rğmen)
cnm benimki eyüp sabri tuncerin..orjinaldir diye düşünüyorum ama kesin olarak bilmiyorum maalesef:1no2:

ewt bunu da kullanmıştım güzeldi..ama bitince dewamını almadım.bi de bana sanki içinde çok kimyasal varmış gibi geldi.dediğin gibi çok kötü kokuyo çünkü..

kokusu beni o kadar rahatsız etmedi kaydirigubbakcemile3 ama evet baya kimyasal var gibime geliyor o kokudan onu anladım ben akannehir
Neyseki bugün on damlalarını da kullanıp attım ama dediğim gibi siyah noktaları yok etmedi sadece temizledi yüzümü o kadar.

Bu arada kızlar Avon-clearskin siyah noktalar için maskesini ve toniğini kullanan var mı?

...............................................................................................................

X