• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Siyah noktalar :(((yardım edinnn

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

BURCUALI08

Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2013
8
0
6
Bursa
kızlar ben bu siyah noktalardan nasıl kurtulucam kafayı yedim artık bütün kozmetik ürünlerini kullandım garnıer nıvea falan ama ne yaptıysam işe yaramadı gül suyu denedim limon denedim olmadı sıkıyorum bu sefer suratımda beyaz beyaz izler kalıo o da olmuyor

bu arada nıveanın siyah nokta bantlarını da denedim bana mısın demedi ay ne olur yardım edin bana ya gözeneklerimden nefret ediyorum resmen :((((

bende yeni bu sorun için kil aldım aktardan anneme biri demiş işte toz kil böyle onu suyla ıstatıp macun gibi yapıp yüze sürülüyormuş kuruyuncada soyuyormuşsun o geçiriyormuş demişler bende aldım aktardan ama daha denemedim istersen denedikten sonra sana yazarım sonucu ya da sende al 5 tl zaten dene bi

Son düzenleme:
Yesil kil maskesi yapmani, en azindan demeni tavsiye ederim. Ben faydasini gordum. Yesil kil, maden suyu, gul suyu karistir, maske yap kuruduktan sonra su ile yumusata yumusata durula. Duruladiktan sonra kil sabunu ile yika ardindan cildine uygun gunes kremini sur. Umarim sende guzel sonuclar alirsin :))

ayva çekirdeğini geçecek şekilde suyu küçük bir kaba dök.ayva çekirdeğini 1 hafta kadar suda beklet 1 hafta sonra su zaten biraz jel gibi olucak onu yüzüne uygula yarım saat beklet siyah noktaların yerinden çıktığını göreceksin

ayva çekirdeğini geçecek şekilde suyu küçük bir kaba dök.ayva çekirdeğini 1 hafta kadar suda beklet 1 hafta sonra su zaten biraz jel gibi olucak onu yüzüne uygula yarım saat beklet siyah noktaların yerinden çıktığını göreceksin

oha valla mı lan? ciddi misin? denemek istiyorum mantıklı geldi.:53::53::53:

Back
X