siyah noktalar ve sivilceler....

_LipStq_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2010
224
0
kızlar lütfen yardım edin yaa:KK43::2: şimdiye kadar memnun kaldığınız ürünleri yazın lütfen.Benim cildim karma,ama o kadar sorunlu ki sivilcelerim ara sıra çıkar.Ama genelde büyük olur:KK43: buda sinirimi çok bozar.sadece sivilce değil..:KK43:siyah nokta,leke:2::2:napıcam bilmiyorum.Artık biyerden başlamak istiyorum bi ürün kullanmak istiyorum.:KK43:avonun kil maskesini kullanıyodum ama sürekli kullanmadığım için işe yaramadı malesef:KK43::KK5:onun dışında cildime hiç bakım yapamıyorum.Ama artık ne olursa olsun üşenmeden yapıcam:KK43:Çünkü çok beter halde şuan:KK43::KK5: forum'da okuduğum kadarıyla kükürt sabunu,imex krem ya da sabun,siyah noktalar için bi ürün var cleanclr adını tam bilmiyorum:KK1:.Bunlar biraz kafamı karıştırdı.Sizce hangisini kullansam?Ya da sizler önerin bi ürün lütfen?:KK5:

Cilt bakımını bende yapamıyorum çok zamanım olmadığımdan ama önemli olan öncelikle beslenme. Ordan başlamak lazım aşırı baharatlı yağlı vs. vs.
Makyajla uyumuyorum asla sabun yerine temizleme sütü ve tonik kullanıyorum.
Benim de cildim karma bu yüzden sıkıntı yaşıyorum ürün seçmekte ama olay'in ürünlerini kullanıyorum ilk kullanımda etkili.
Yüzümde hiç sivilce çıkmadı çıkmıyor da
Siyah noktalar için de bant kullanıyorum gerçekten çok etkili çıkardığında görüyorsun hemen kaybolduğunu

Şuana kadar gerçekten çok şey denedim ama olmadı.
En sonunda dermatolga gittim çay ağacı sabunuyla bi krem verdi kullandım daha bitmedi bile ilaçlar sivilcelerim geçti..
ben çok memnn kaldım sana da tavsiye ederim ama ilk önce dermatologa git bence o sana uygun bi ilaç verir boşuna kendini sivilcelerine hapsetme benim gibi =)

ben de hep siyah nokta ve sivilcelerimi sıkmaktan leke leke yaptım yüzümü :'( bunun için önerebileceğiniz onarıcı bir krem var mı?

ben de hep siyah nokta ve sivilcelerimi sıkmaktan leke leke yaptım yüzümü :'( bunun için önerebileceğiniz onarıcı bir krem var mı?

şuan ben de bu konudan müzdaribim...:/
yüzüm çok yağlı olmasına rağmen e vitaminli krem sürüyorum çünkü e vitamini deriyi besliyor,yenilior diye sen de yapabilirsin..:-)

canım sıcak suyu geniş bi kaba dök içine limon gül suyu ekleyebilirsin ve sıcak suyun buharına yüzünü tut ve 5 dk kadar bekle istersen biraz daha fazla kalabilirsin. ardından nemlendirici kremini sür.

X