• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maske Tarifleri siyah noktalar ve pürüzsüz bir cilt

• Konu Sahibi Konu Sahibi dbhg
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

dbhg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2013
71
3
28
Ankara
arkadaşlar meraba. belki bir çoğunuz biliyosunuzdur ama ben yinede paylaşmak istedim. sanırım suna duman kayanın tarifiydi. bi tatlı kaşığı mısır unu bi tatlı kaşığı beyaz kil bi çay kaşığı yüz kremi ve su. ben bunun içine birazda bal ve limon suyu koyup yüzüme önce peeling yapıyorum bu maskeyle mısır ununun peeling özelliği olduğu için. sonra kalan maskeyide sürüp kuruyana kadar bekleyip yıkıyorum yüzüm yumuşacık oluyo sonrada su kaynatıp içine kekik atıyorum kafama havlu örtüp 10 15 dk yüzümü buharına tutuyorum acayip ferahlıyo gözenekler açılıyo sonrada ameliyat eldivenleriyle siyah noktaları sıkıyorum kolayca çıkıyo. sonrada yüzüme uygun nemlendirici bi krem sürüyorum. ben çok memnunum. belki bi faydası olur sizlerede

Back