Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
siyah noktalar için çok pahalı kozmetik ürünleri peelingler kullandım hiç bi işe yaramadı cilt doktoruna gittm soyucu bi krem vermişti onu kullandım oda bi işe yaramadı duydugum her maskeyi denedim onlarında bi faydasını görmedim geçenlerde bi arkadaşımız yogurt ve karbonat maskesini önermişti onu yapıyorum tek kelimeyle süpeeeeeeeeeer kesinlikle deneyin 1 çay kasıgı yogurt yarım çay kasıgı karbonat karıstırıp siyah noktalarımın üzerine sürüyorum iyice yediriyorum kuruduktan sonra yıkıyorum yıkarken tırnaklarımla burnumun üzerini soyuyorum kesınlıkle bunuda yapın 1 hafta sonra maskeyı tekrarlıyorum siyah noktalarım çok azaldı ve en önemliside gözeneklerim küçüldü
bunu denemek lazım her cilt tipine uygun mu ?
arkadaslar merhaba..
bende sıze kendı kullandıgım maskeyı onerırım. harıka bır etkısı var ve daha ılk kullanımda gozeneklerde harıka bır acılma ve cıltte ısıltı verıyor. pürüzsüzlük ise cabası. ben alweyna adlı maskeyı kullanıyorum. arastırdıgım kadarı ıle ıcınde yok yok. burada bırbırmıze evde hazırlamamız ıcın formuller verıyoruz. ıste onların bırcogu bu maskede belırlı oranlarda cılt ıcın yetecek sekılde zaten mevcut. ben sıze alweyanyı onerırım. bır saglıkcı olarak.