Maske Tarifleri Siyah noktalar için yoğurtlu maske

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

senayy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2008
22
1
46
dert etmeyın gecıcı artık
1 kaşık yogurt ve 1 limonu sıkıp karıstırıp krem halıne getırın
yuzunuze iyice yayarak sürün
ort 20 dk bekletın limon siyah nokatalara yogurtta cıldın nemı ıcın insanılmz cozum getırıyor mutlaka deneyın
hafatada 1 uygulnır:teytey::teytey::teytey:

Ben bunu 1 -2 kez uyguladım fakat cildimi yıkadıktan sonra kızardı sonra korktum bir dahada yapmadım cildim yağlı sivilcelerim zaman zamanda çıkıyo sizlerdede oluyomu normalmi bu?

ben de dedim ama ben yogurda baden yagı kattım cildim eskiden yaglı olmasına ragmen şimdi kuruyo
.cok yumusak oldu yuzum

benim cildim biraz hasas arkadaşlar sizce bu maskeyi yapayım mı? sivilce ilacı kullandım bir ara sanırım siyah noktalar bu yüzden cogaldi böyle degildi( napmam lazım bu maskeyi yapayım mı yardım ltfnnnnn ((

bende uyguladım kızarıyor wa limonun asidi yakıyorr bunu sadece burun bölgesine uygulayın yüzünüze uygulamayınnn suna dumankayanın sitesinden bulmuştum bende burun cewresi için sadece

kaç kez verildi bu tarif biraz dikkat etsek başlık açarken

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…