• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Siyah Noktalar İçin Su Buharıı !

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

VsneLroCCo

İşi bilcen işe gitmicen:)
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2008
198
1
96
Bursa
Siyah Noktaları olan arkadaşlarım..Şimdi eer o gıcık şeylerden kurtulmak istiyorsanız bi tencereye suyu koyup kaynatıosunuzz bi kaba koyuyosunuz sora kaba doğru yüzünüzü yaklaştırıyosunuz.kafanıza havlu koyun iyice suya eğilin.! 8-10 dk durun biraz sıkılabilirsiniz sıcaklayadabilirsiniz ama nabalım.daha sonra siyah noktalarınızı elinizle sıkıştırdığınızda çıktıklarını göreceksinizz :teytey: ben yapmadım ama kuzenim yanımda yaptı dokunduğu gibi fırladılar insan cok mutlu oluyo ya :) deneyin bence bişey cıkmaz hem buhar yüzede iyi geliyor kolay gelsin kızlar !:enbuyukkk:

evet canım harika bi çözüm bende siyah noktalarım çıkınca uyguluyorum sürekli hem cildide temizliyo harika yumuşacık oluyo yalnız bi tavsiye buhar ve sıcak gözenekleri genişletiyo bnm yüzümde çok fazla gözenek var buharı yapınca daha bi genişliyolar aradn bi kaç saat geçtikten sora yüzünüzde buz gezdirin eski haline gelsin yüzünüz tabi gözenekleri olanlar için söylüyorum

selamm
buharın siyah noktalara faydası elbette var ama nacizane tavsiyem suyun içine birasda elma sirkesi koyarsınız daha çok etkili ve buhardan sonra da su ile seyreltilmiş elma sirkesi ile yüzünüzü silin düzenli kullanımdan sonra cildinizin parladığını ve siyah noktalardan kurtulduğunuzu göreceksiniz... tecrübeyle sabittir ;)

Wlla benim burnum büyümedi kuzeniminde büyümedi :S ama gözenekleri olan biriysen olmuş olabilir..

bende elma sirkesini su ile inceltip hersabah kullanıyordum cildim temiz oluyor ve parlıyordu bu aralar biraz ihmal ettim burnumda yine siyah noktalar çıktı yine baslıycam

kızlar yüzünde kılcal damar olanlar yapmasınlar derim ben...iyice yaygınlaştırıyo die biliorum ..sonra pancar gibi gezmeyin:).bilgilerinizeyerimseniben

Bende bir keresinde bu buhar banyosunu yapmıştım ama yüzüm çok hassaslaştı yani nasıl desem böyle bi acaip hissettim. Ancak burnumdaki siyah noktalarda beni çok rahatsız ediyor. Acaba yapsam bir zararı olur mu?

arkadaşlar tvde bi programda bi güzellik uzmanından bunun iyi bi yol olmadığını genişleyen gözeneklerin giderek daha fazla kirle dolduğunu sölemişti yani uzman birinin yapması gerekmiş

bende buharı denedim 3-4 sefer ama hiç faydası olmadı hatta denildiği gibi fazlalaştı sanki.akşam duydum biyerden banyodan sonra daha banyodan çıkmadan tülbenti sabunlayın az bişey yüzünüzü bununla hafif gezdirerek temizleyin sonra ılık su tutun yine temizleyin.denedim ve ilk seferden sonuç vermeye başladı:teytey:

Back