Cilt Bakımı Ürünleri Siyah Noktalar İçin Önerileriniz?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Grimsi_

••● Ήuzuя ••●
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2010
5.462
8
Arkadaşlar, siyah noktalar için, önericeğiniz, faydasını gördüğünüz şeyleri yazar mısınız ?​
bayanssulusmile

Arkadaşlar, siyah noktalar için, önericeğiniz, faydasını gördüğünüz şeyleri yazar mısınız ?​
bayanssulusmile

yogurt ve limonu bi kasede karistir kaydirigubbakcemile2
yüzüne sür zemuszemus
15 dkk bekle haftada bi kac kere yap biseycikler kalmaz aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

yogurt ve limonu bi kasede karistir kaydirigubbakcemile2
yüzüne sür zemuszemus
15 dkk bekle haftada bi kac kere yap biseycikler kalmaz aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

Sağol kardeş ...
guclubacismile kaydirigubbakcemile3

siyah nokta bantlarının pek faydasını görmedim ama buhar banyosundan sonra tuzla peeling yaparsan faydasını görebilirsin.

kil,mısır unu ve çok az el kremiyle maske yapıp ovarak çıkarabilirsin.

canım ben siyah noktalar için şöyle bir maske yapıyorum belki duymuşsundur. yumurtanın akını bri kaseye koyuyorum içine şeker koyuyorum şkerin miktarını kendim ayarlıyorum ,şekerler eriyene kadar çatalla çırpıyorum, böyle yapışkan bi kıvam alıyo yüzüne sürüyorum onu biraz bekliyorum elimi yüzüme bstırdığımda yapışırsa parmaklarınla yüzüne bastırıp bastırıp çekiyosun,yapış yapış olması bu işlemi istediğim kadar yapıyorum ve yıkıyorum yüzümü kalan maskeyi bir kenara koy 2-3 sonra yine yaparsın aynı işlemi bu maske baya temizliyo siyah noktaları ölü deriyide alıyo birde maskeyi gece yatarken yap çünkü kıpkırmızı oluyo insanın suratı ohaoldumsmile sabaha pırıl pırıl bir ciltle uyanırsın

canım ben siyah noktalar için şöyle bir maske yapıyorum belki duymuşsundur. yumurtanın akını bri kaseye koyuyorum içine şeker koyuyorum şkerin miktarını kendim ayarlıyorum ,şekerler eriyene kadar çatalla çırpıyorum, böyle yapışkan bi kıvam alıyo yüzüne sürüyorum onu biraz bekliyorum elimi yüzüme bstırdığımda yapışırsa parmaklarınla yüzüne bastırıp bastırıp çekiyosun,yapış yapış olması bu işlemi istediğim kadar yapıyorum ve yıkıyorum yüzümü kalan maskeyi bir kenara koy 2-3 sonra yine yaparsın aynı işlemi bu maske baya temizliyo siyah noktaları ölü deriyide alıyo birde maskeyi gece yatarken yap çünkü kıpkırmızı oluyo insanın suratı ohaoldumsmile sabaha pırıl pırıl bir ciltle uyanırsın

kaydirigubbakcemile sağol canımm :hulya:

bu yazılanların tamamı hassas ciltler için hiç uygun değil. normal ciltler için sorun yoktur elbette. ben ise şifayı sodada buldum. harici kullanımdan bahsediyorum tabi. hiç bırakmadan devamlı sürmek lazım. bırakınca hop yeniden peyda oluyorlar....

bu yazılanların tamamı hassas ciltler için hiç uygun değil. normal ciltler için sorun yoktur elbette. ben ise şifayı sodada buldum. harici kullanımdan bahsediyorum tabi. hiç bırakmadan devamlı sürmek lazım. bırakınca hop yeniden peyda oluyorlar....

hmm eyvAllah

Active cream diye bi ürün var,sivilcelerin üstüne sürülüyo ve kurutuyo..BIOMARIS markasına ait problemli cilt serisi içinde bi ürün bu.sivilcenin üstünde gerçekten işe yarıyo ve set olarak kullanırsanız kökten çözüme ulaştırıyor.Eğer sadece siyah nokta probleminiz varsa ona da günlük peeling yapan mikrofiber cilt bezlerinden kullanın.inanılmaz etkileri var,hatta leke bile gideriyor. iona.com.tr adresinde her ikisi de var.doğrudan satış sistemiyle çalışıyorlar ve probleminiz herneyse birebir fazlasıyla ilgileniyorlar.ben satış yapmıyorum,sadece çok çok memnun kaldım ve paylaşmak istedim.zaten verdiğim adresten direkt firmaya ulaşıyosunuz..umarım siz de faydasını görürsünüz..

X