Sivilceli Ciltler siyah noktalar için koterizasyon yaptıran varmı?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

begonyaa

Guru
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2008
222
32
İğneli epilasyon için gittiğim güzellik uzmanı burnumdaki ve çenemdeki siyah noktalar için koterizasyon yaptırmamı önerdi epilasyon konusunda gittiğim yerden memnunum ancak koterizasyon uygulamasını daha önce hiç duymamıştım bu yüzden endişelerim var. Yaptırmış olanlar varmı özellikle iz kalırmı diye endişe ediyorum bilgilendirirseniz sevinirim

Son düzenleme:
Türkiye'nin İlk Güzellik Salonu

Ülkemizin ilk güzellik salonu olan NeKa Güzellik Enstitü sü 1945 yılından beri dört nesildir güzellik sektörünün hizmetindedir. NeKa'da cilt tipinize uygun her türlü cilt bakımı ve KOTERİZASYON TEDAVİSİ (gözenek sıkıştırma, akne, yağ bezeleri, siyah noktaların bir daha geri gelmeyecek şekilde yok edilmesi) , ACISIZ VE KABUKSUZ İĞNELİ EPİLASYON, ILP Lazer, kalıcı makyaj, ultrasonik selülit, zayıflama ve sıkıştırma tedavisi ve masaj deneyimli, uzman bir kadro tarafından yapılmaktadır. Neka Güzellik Enstitü nden ayrılan herkesin memnuniyeti mutluluğumuzdur.

şöyle bişe buldum canım bi güzellik salonunun sitesinden yakma işlemiymiş sanırım acaba ne kadardır yaaa güzel bişeye benzio bi daha geri gelmicek şekilde filan deuuuu:KK52:

Benimde yüzümü gözümü yaksınlarda alsınlar kurtarsınlar şu gıcıklardan beni kesin küçük bi servet istiyorlardır........:KK4:

magdelena tam isabet yapmışsın güzellik merkezi konusunda:) ben kararsızım sırf siyah noktalar (bilmiyorum sizinde öylemi burnumda ve az da olsa kenarlarında var yani yanağın başladığı yerde çenemde var onlar bazen sivilceye dönüşüyor) için yakma işlemi yaptırmaya gerçi iğneliden alışkınım ama keşke birisi deseydi ben yaptırdım çok memnunum:)
pilin fiyat konusunda başka yerleri bilmiyorum ama benim konuştuğum yer dakika hesabı çalışıyoruz dedi ne yapsam bilemedim ben:)

Son düzenleme:
magdelena tam isabet yapmışsın güzellik merkezi konusunda:) ben kararsızım sırf siyah noktalar (bilmiyorum sizinde öylemi burnumda ve az da olsa kenarlarında var yani yanağın başladığı yerde çenemde var onlar bazen sivilceye dönüşüyor) için yakma işlemi yaptırmaya gerçi iğneliden alışkınım ama keşke birisi deseydi ben yaptırdım çok memnunum:)
pilin fiyat konusunda başka yerleri bilmiyorum ama benim konuştuğum yer dakika hesabı çalışıyoruz dedi ne yapsam bilemedim ben:)

yakma filan sakat iş kız. bence çok minik bi yere denet hoşuna giderse yaptır bizide haberdar ett :80:

X