Maske Tarifleri Siyah noktalar için evde çözüm yolu (Bantlarla aynı etki)

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

brunettee

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2009
2.360
467
Daha önce paylaşıldımı bilmiyorum ama paylaşılmadı ise umarım faydalı olurum.Bende ilk kez şimdi seyrettim ve mutlaka deneyeceğim.

Siyah noktalar için evde çözüm yolu... 1 paket jelatine 1 yemek kaşığı süt ekle...Karıştır.Siyah nokta olan yerlere sür ve 15 dakika bekle...Sonra yavaşça çıkar...Siyah nokta bantları ile aynı etki.Denemeye değer...

siyah noktalar icin evde kendi bandinizi yapin - YouTube

hmmm paylaşılmış olabilir, ben de deneyimlerimden ekleme yapayım.

süt yoksa su da olur - çok sıcak olması lazım ki jelatin erisin. yüze sürülebilecek sıcaklığa geldiğinde sürmek lazım, soğuması fazla beklenirse sürülemüyor yüze. bekleme süresi de illa 15 dk değil, tamamen kuruyunca soyulabiliyor. kururken de kaskatı oluyor zaten, alçı gibi :)
siyah noktalar yüzeye yakınsa etkili oluyor baya. öncesinde buhara durmakla sonuç daha etkili olabilir. "1 paket jelatin" de pek açıklayıcı olmamış, 1 yemek kaşığı jelatine yaklaşık 1 tatlı kaşığı sıcak süt belki, yani jelatini eritip jel kıvamına getirecek kadar olması lazım.

ek: belki açıklamalar vardı ama ben videoyu izleyemedim. o kadar sabrım yok...

Son düzenleme:
MErhaba canım videoyu izledim her gün mü yapılıcak ? Bu maske söylemedi sanırım yada ben dikkat etmedim

hmmm paylaşılmış olabilir, ben de deneyimlerimden ekleme yapayım.

süt yoksa su da olur - çok sıcak olması lazım ki jelatin erisin. yüze sürülebilecek sıcaklığa geldiğinde sürmek lazım, soğuması fazla beklenirse sürülemüyor yüze. bekleme süresi de illa 15 dk değil, tamamen kuruyunca soyulabiliyor. kururken de kaskatı oluyor zaten, alçı gibi :)
siyah noktalar yüzeye yakınsa etkili oluyor baya. öncesinde buhara durmakla sonuç daha etkili olabilir. "1 paket jelatin" de pek açıklayıcı olmamış, 1 yemek kaşığı jelatine yaklaşık 1 tatlı kaşığı sıcak süt belki, yani jelatini eritip jel kıvamına getirecek kadar olması lazım.

ek: belki açıklamalar vardı ama ben videoyu izleyemedim. o kadar sabrım yok...

Açıklamalı anlatımın için teşekkür ederim.
Sineray hafta da 1 yada 15 günde 1 uygulanmalıdır diye düşünüyorum.

bende de işe yaramamıştı, siyah noktalar derinde olduğu için. ama 2 arkadaşıma yaptım, 2sinde de diken gibi topladı tüm siyah noktaları...

pembe maskeye merak salmıştım.sivilcelerim için aldım ve denedim tam olarak değil ama ciddi azalmalar oldu. aynı zamanda siyah noktaları giderdiğini de farkettim. sorunu olanlar deneyin derim. tabi cildi hassas olanlarda etkisi nasıl olur bilemem. bir de ortalıkta bunun sahtesini satıyolar aman ha dikkat edin derim.

pembe maskeye merak salmıştım.sivilcelerim için aldım ve denedim tam olarak değil ama ciddi azalmalar oldu. aynı zamanda siyah noktaları giderdiğini de farkettim. sorunu olanlar deneyin derim. tabi cildi hassas olanlarda etkisi nasıl olur bilemem. bir de ortalıkta bunun sahtesini satıyolar aman ha dikkat edin derim.

bana pek inandırıcı gelmiyo bu maske. :KK19: :KK37: o kadar övüyolarki hani bi an inandığım zamanlar oluyo. güzel yorumlar yapan çok fazla.

X