Siyah noktalar Cilt bakımı

EndoplazmikRetikulum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2011
24
0
Merhaba benim alnımda pütürler vardı önceden doktor bir krem verdi onu kullandım gözle görülür bir pürüzsüzleşme oldu çevremdekilerde fark etti fakat aynı zamanda T bölgemde özellikle burnumda ve çenemde çok fazla büyük gözenekli siyah noktalar var sıkmayayım sıkmayayım diyorum ama insanın eli gidiyor çarşamba günü tekrar doktora gideceğim siyah noktalar için ama sizin önereceğiniz hangi yöntemler var onları da danışmayı düşünüyorum.

Burnum ve çenemdeki siyah noktalara Kil maskesi yapıyorum kurutuyor sadece geçirmiyor sebamed sabunla yıkıyorum temizliyor azaltmıyor tonikle siliyorum olmuyor krem kullanıyorum etkisi olmuyor buhar banyosu yapmaya başladım ama sadece yüzümü tutuyorum daha sonra sebamedle yıkıyorum bir de cilt bakımına gitmeyi düşünüyorum(Siyah noktalar için) kaliteli bir estetik merkezine faydası olur mu ?
Daha önce yaptırmadım cilt bakımı siyah noktaları mı sıkıyorlar yoksa maske tarzı şeyler mi yapıyorlar ve en önemlisi iz kalıyor mu yüzde ?

evet sorduğun soruların cevabını ben de çok merak ediyorum canım. benim de sivilcem yok ama burnumun kenarı pütür pütür hiç hoş değil. doktorunun verdiği kremin adını söylersen çok sevinirim.

ilacın ismi çıkmadı canım mesaj değiştirilmiş. özelden mesaj atabilir misin eğer özeli mesaj hakkın yoksa olunca atarsan sevinirim =) bu arada geçenlerde tshopta çalışan bi kadın "olay" markalı bi ürün tavsiye etti 18lira gibi bişeydi fiyatı bundan memnun kalmayan yok dedi ama satış politikası olabilir bence yine de uzman bi dermatologtan yardım almakta fayda var

Risus,
henüz özel mesaj hakkım yok maalesef burdan yazıyorum umarım görürsün. arkadaş bana da atmadı daha kremin ismini yeni yazdım zaten mesajı. sen her ihtimale karşı EndoplazmikRetikulum a at özel mesaj istersen

X