Siyah noktaalarımdan kurtulmam için

Furkan55

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2011
1
0
36
Samsun
Herkese merhaba.
direk konuya geçiyim
eee benim burunum üstünde ve yanlarında siyah noktalar var ve iğrenç gözüküyorlar
Geçen sene tanısdığım bi kız arkadasım vardı onun burun çevresinde çok siyah noktaları vardı
yazın pek görüsememisdik bu sene okullar acıldığında gördüm yüzünde tek bir siyah nokta iz falan
hiç bir sey yokdu yüzü gerçekden muhtesem olmusdu.
Sonra dedım isde nasıl böye düzeldi yüzün diye bana peeling krem kullandım dedi hergün yatmadan yüzüne
sürüyormus siyah noktaları yok edip cıkmasınıda önlüyormus daha fazlada bisey sormadım ona.
netten bi arastıryım dedım bununla ilgili baya bi konular gördüm.
Kimisinde işe yaramamıs kimisindede marka farkı olmus.
Akllım iyice karısdı 16 yasımdayım burun ve burun cevrem siyah noktalarım var yüzüm arasıra
yağlanır özelikle sabahları uyandığımda.
buna göre hangi ürünleri tercih etmeliyim..?
ama gerçektende işe yarıyacak ürünler omasını istiyorm ilk kullandığımda bile etkisin görmek istiyorm

şimdiden bana yardım edeceğiniz hersey için tskr ederm :)

Son düzenleme:
cnm aynı dert ben de de var kımse de yok kı zaten sen sanırım karma cıltlısın banım gıbı ben su sıra beyaz kıl almayı dusunuyorum bakalım denıcem faydasını gorursem haber ederım bakaalım

22 yaşındayım ve hala bir çözüm bulamadım desem ?
bir sürü ürün kullandım hala doğru ürünü arıyorum

kızlar bende de var aynı sorun gecen gün yine burda paylaşımlara bakarken siyah nokdalardan kurtulmanın farklı bir yolunu buldum cok farklı ilk defa duydum bende sizede söyleyim magnezie calcinee migde ilacı biraz suyla karışdırıp boza kıvamına gelince sürüyosun sonraca iyce yıkıyosun tamamen gecirdigi hatda gözeneklerin sıkılaşdıgı söyleniyo ben deniycem sizde deneyin isderseniz bugün daha ayrıntılı okumak için girdim buraya ama bulamıyorum arıyorum bende bu siteye yeni üye oldum cok karışık geliyo bana bulabilirseniz sizde bakın

cnm pekı ne zamandan berı kulnıyosun
bırde bu mıde ılacı hap seklınde mı ?
ayrıca fıyatı nedır
benımde sıyah nokltarım genısledı de sıkılasmasına ıhtıyacım var ılac deyınce korkmadım degıl ama merak ettım ya genısletırse falan ınsallah oyle olmaz sıze de

bende bugün aldım fiyat 5lr toz suyla karışdırdım sürdüm siyah nokdalar üzerine cildimi baya kurutdu ama cok bir deyişiklik olmadı ben biraz katı yapmışım deniycem birkaç kez yapıcam benim cildim hassas ama zarar vermedi cildime bir kaçgün kullanıcam bakalım işe yarar umarım benimde cok var cok övmüşler burda bir paylaşımda bulursam o yazıyı paylaşırım burda sizde okursunuz

merhaba bayanlar, aylar önce açtığım bir konuydu, ama istek gelince tekrar açayım dedim.

"Siyah noktalara 3 günde veda" konusunda yazdığım yazımı tekrarlıyorum.

Kabızlık gibi sorunları olanların kullandığı bir mide ilacı var. Magnesie Calcinee adında. Reçetesiz satılan, orta boy şişesi 6 ytl civarında olan toz bir ilaç. Mide ilacı olarak kullanıldığında suyla karıştırılıp ayran gibi içiliyor ama biz böyle yapmıyoruz :)

Yüzünüze süreceğiniz kadar bir miktar tozu ufak bir kaba koyuyoruz. ben şişe kapağında yapıyorum, yüz bölgesi için ufak bir miktar yetiyor. içine yavaş yavaş su katıyoruz, bir taraftan bu karışımı karıştırıyoruz. süzme yoğurt kıvamına gelinceye kadar azıcık su dolduruyoruz, çubuk gibi bir şeyle iyice karıştırıyoruz.

sonra bunu siyah noktalarımızın bulunduğu kısma sürüyoruz. deneyenler bilir, özellikle burundaki siyah noktalar oldukça inatçıdır. ince bir tabaka halinde bu yoğurt kıvamındaki karışımı sürüyoruz. daha sonra kurumaya başlayacak. yüzünüzde ıslaklığı hissetmediğiniz ve toz dökülmeye başladığı zaman ılık suyla iyice, kalıntı kalmayacak şekilde yıkayın, kurulayın.

bu şekilde yapıp bırakırsanız cildiniz çok kuruyor, eğer varsa "su bazlı" nemlendirici sürmenizi tavsiye ederim. ama cildiniz yağlıysa siz bilirsiniz. ama durulamaya özen gösterin, zira bu bir mide ilacı. araştırdığıma göre ciltte fazla kalması zarar veriyormuş.

bu işlemi her akşam tekrarlayın. mümkünse günde 1 defadan fazla bu işlemi tekrarlamayın. çünkü bu işlem cildi kurutuyor ve çok kuruyan cilt kendisini nemlendirmek için inanılmaz yağ salgılıyor.

bir de şöyle bir şey var, yanımda hazır bulunsun diye bütün şişeyi yoğurt kıvamına gelip saklamaya çalışmayın, hemen kuruyor ve ıslanıp kuruyan toz taş gibi oluyor ve nedenini bilmediğim bir şekilde suda artık çözünmüyor. yarısını böyle ziyan ettim ordan biliyorum.

şimdi geleyim bu işlemin etkilerine. bu ilaç cildinizdeki gözenekleri sıkılaştırıyor. üstteki yağı da biraz alıyor. tekrarlarsanız göreceksiniz ki, çoğu siyah nokta ufalıp yokolacak. burundakiler de ufalıyor bazıları da sanki sıkılmış gibi dışarı kurtcuk halinde fırlıyor. (iğrençliğim için özür dilerim :)

asli62 nin isteği üzerine konuyu açtım. deneyelim, etkilerini yazalım, duyuralım diye.
ben bunu internette arama yaparken kutsal bilgi hazinesi Ekşi Sözlük'te buldum. :) buyrun linki

magnesie calcinee - ek_i sözlük
laleps rumuzlu yazara burdan teşekkür ediyoruz paylaştığı için :)

bunu yazan kişi de yabancı bir internet sitesinden bulmuş, denemiş yararını görmüş. ben de geçen yazdan beri düzenli kullanamasam da düzensiz kullandığımda bile çok etkisini gördüm. kullanım hakkında yazdığım ayrıntıların hepsi deneyip görerek vardığım sonuçlardır yani kefil olabilirim :)

ama şunu söylemeliyim, tekrar ediyorum sürekli. cildiniz çok kuruysa zarar verebilir. alerji tipi cildiniz varsa SAKIN SAKIN doktora sormadan kullanmayın. gelecek zararın vebalini taşımak istemem.. kolay gelsin umarım işinize yarar :teytey:a.s. Beğena20 ve sedefcan1 bu mesajı beğendiler. Alıntı ile Cevapla .
--------------------------------------------------------------------------------

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…