Herkese merhaba.
direk konuya geçiyim
eee benim burunum üstünde ve yanlarında siyah noktalar var ve iğrenç gözüküyorlar
Geçen sene tanısdığım bi kız arkadasım vardı onun burun çevresinde çok siyah noktaları vardı
yazın pek görüsememisdik bu sene okullar acıldığında gördüm yüzünde tek bir siyah nokta iz falan
hiç bir sey yokdu yüzü gerçekden muhtesem olmusdu.
Sonra dedım isde nasıl böye düzeldi yüzün diye bana peeling krem kullandım dedi hergün yatmadan yüzüne
sürüyormus siyah noktaları yok edip cıkmasınıda önlüyormus daha fazlada bisey sormadım ona.
netten bi arastıryım dedım bununla ilgili baya bi konular gördüm.
Kimisinde işe yaramamıs kimisindede marka farkı olmus.
Akllım iyice karısdı 16 yasımdayım burun ve burun cevrem siyah noktalarım var yüzüm arasıra
yağlanır özelikle sabahları uyandığımda.
buna göre hangi ürünleri tercih etmeliyim..?
ama gerçektende işe yarıyacak ürünler omasını istiyorm ilk kullandığımda bile etkisin görmek istiyorm
şimdiden bana yardım edeceğiniz hersey için tskr ederm :)
direk konuya geçiyim
eee benim burunum üstünde ve yanlarında siyah noktalar var ve iğrenç gözüküyorlar
Geçen sene tanısdığım bi kız arkadasım vardı onun burun çevresinde çok siyah noktaları vardı
yazın pek görüsememisdik bu sene okullar acıldığında gördüm yüzünde tek bir siyah nokta iz falan
hiç bir sey yokdu yüzü gerçekden muhtesem olmusdu.
Sonra dedım isde nasıl böye düzeldi yüzün diye bana peeling krem kullandım dedi hergün yatmadan yüzüne
sürüyormus siyah noktaları yok edip cıkmasınıda önlüyormus daha fazlada bisey sormadım ona.
netten bi arastıryım dedım bununla ilgili baya bi konular gördüm.
Kimisinde işe yaramamıs kimisindede marka farkı olmus.
Akllım iyice karısdı 16 yasımdayım burun ve burun cevrem siyah noktalarım var yüzüm arasıra
yağlanır özelikle sabahları uyandığımda.
buna göre hangi ürünleri tercih etmeliyim..?
ama gerçektende işe yarıyacak ürünler omasını istiyorm ilk kullandığımda bile etkisin görmek istiyorm
şimdiden bana yardım edeceğiniz hersey için tskr ederm :)
Son düzenleme: