• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Siyah nokta

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

selimbusra

Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2012
5
0
16
Samsun
svgili büyüklerim ve yaşıtlarım artık illallah dedim nedir bu çok kola içerdim eskiden bıraktım ama şu t bölgesi denilen yerde siyah noktalar ve yağ var artık bıktım eskiden yağ yoktu ama evde yapılan bir sürü şey deneyince yağlandı ve böyle alışkın olmadığım bişe yapınca özellikle yoğrutlu yüzüm kızarıyo ya böyle en fazla 4 gün süren ve dört günde yüzde siyah nokta bıraktırmaan bir maske biliyormusunuz evde yapılmalık ama ne olur yazın ya bıktım şundan

benimlen yaşıt arkadaşlarıma bakıyorum bide hiç bişe yok bendede sadece siyah nokta uzaktan anlaşılmıyo ama ben bakınca gözüküyo yani sivilce denen şey ok ama

Ben de bugüne kadar bitane çıktı onuda sıktım ve çukurluk kaldı ufacık ama yinede çukur işte onunla yaşıyorum artık:6:

neutrogena nın siyah nokta için küçük şişede bir ürünü vardı. gece yatarken sürüyorsun. şeffaf böyle, kuruyor cildinde sabah kalkınca yıkıyorsun. bir ara kullanmıştım fena değildi. adını hatırlayamıyorum ama şu an

Back