• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri siyah nokta ve gözenekler için tonik önerisi

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

kalpyangini

kalbinin sultanıyım <3
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2012
111
0
46
Bursa
kızlar benim cildim karma ve hassas
burnumda ve çenemde siyah noktalarım
yanaklarımda burnuma doğru olan kısımda da açılmış gözeneklerim var
temizleyici peeling ve nemlendiricim bioderma
bunlardan memnunum ama gözeneklerime özellikle care olmadı
alkolsüz tonik önerilerinizi bekliyorum:ssz:

Son düzenleme:
kızlar benim cildim yağlı ve hassas
zaten alkol cildi mahvediyo ersag marka tonik ve cilt bakım ürünlerini kullan ürünler harika ve bitkisel ;)

biodermanın gözenek sıkılaştırıcı ürününü kullanabilirsiniz. Tonik alkolsüzde olsa cildi kurutur

kızlar benim cildim yağlı ve hassas

biodermanın gözenek sıkılaştırıcı ürününü kullanabilirsiniz. Tonik alkolsüzde olsa cildi kurutur

aslında gözeneklerin açık olduğu yerler bayağı bi yağlı kurusa daha iyi olur belkide.biodermanın o ürününü bende düşündüm ama bütçem yetmiyor maalesef diğerlerlerinide aldığım için.daha uygun fiyatlı bişeye ihtiyacım:31: var

canım sadece tonik kullanmıcan kremde kullanırsan dengelersin hem cildin yağlımı karmamı kurumu kesin olarak biliyomusun

cildim karma canım.krem peeling yıkama jelim filan hepsi tamam.ama gözeneklere bi çare bulamadım.ersağdan bahsetmişsin.onu nerden bulabilirim?sen kullanıyomusun memnunmusun

canım cilt bakımı yaptırdığım güzellik uzmanı bayan bana RACİNE tonik tavsiye etmişti, alkolsüz. Bi araştır istersen

çok teşekkürler canım araştırayım bunu bi.cildim hassas olduğu için alkollü bişey kullanmaktan korkuyorum.sen aldın mı peki memnun musun?

Back
X