- Konu Sahibi masalinkotusirinesi
evet.. siyah noktalar. çok rahatsız oluyorum. yanaklarımda az var ama burnumda siyah nokta çok var. önerebileceğiniz bi şey var mı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet.. siyah noktalar. çok rahatsız oluyorum. yanaklarımda az var ama burnumda siyah nokta çok var. önerebileceğiniz bi şey var mı ?
Burundaki siyah noktaları aldıkça onların alanları genişliyormuş ve daha çok çıkıyorlarmış. Arkadaşımda doktora gitmişti, onun doktoru demiş. Doğru yanlış bilemem.
Alınmazsa kötü görüntünün nasıl yok edilceğinide söylemiş mi o doktor ?
Alınması derken? Nasıl alınıyor anlamadım ki
Siyah noktaları sıkıyoruz ya sanırım onu kast etmişler. Benimde burnumda çok var ben hep sıkarım sinir oluyorum öbür türlü.![]()
canım bu vidyodaki maskeyi dene ben sürekli kullanıyorum yapınca gözlerine inanamazsın süper çıkıyor hepsi
Make Your Own Pore Strips - YouTube
toz jelatinimarkette bulamayabilirsin onun için aktardan al oralarda oluyor...
bu arada toz jelatin çok iğrenç kokuyor baştan söyleyim ama sabredebilirsin
birde burnunda tamamen kurumadan temizlersenistediğin gibi almayabiliyor iyice kuruyana kadar bekle ve çok ince bir tabaka halınde sürme biraz kalın olsun.
bu arada toz jelatını 20 25 gr alman yeterli onunla neredeyse bi 10 defa yapa bılırsın...[/QU
videodaki gibiyse siyah nokta bırakmıyodur heralde, cildi tahriş etmiyor değil mi,